Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ДиТра получи награда за услугите си за подпомагане на иновациите в предприятията

09.01.2013   |   Събитията
 

Фирма ДиТра, част от групата ТехноЛогика, бе отличена в категорията "Процесна иновация/ Иновационен хъб" на Националния конкурс за иновативно предприятие на годината. Наградата бе връчена от президента Росен Плевнелиев по време на 8-ия Национален иновационен форум в София.

Компанията бе отличена за набора си от услуги, свързани с нови за българския пазар продукти, технологии, методологии, умения и ноу-хау за подпомагане на иновациите в българските индустриални фирми. Тези услуги подобряват организацията на работата и повишават конкурентоспособността на предприятията, осмислят техните инвестиции в
машини, скъсяват пътя от идеята за нов продукт до пускането му в производство, трансферират технологии и умения.

Журито оцени високо дейността на CAD/CAM центъра и Лабораторията на ДиТра заради въвеждането иновации при множество клиенти, реализирани чрез съвременни технологии, включително бързо прототипиране. ДиТра е участвала в създаването на иновациите на някои от победителите в конкурса Иновативно предприятие на годината.

Националният конкурс за иновативно предприятие на годината се организира за осми пореден път от Фондация "Приложни изследвания и комуникации", координатор на Еnterprise Europe Network – България, в партньорство с Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и Представителството на ЕК в България. Конкурсът цели да покаже успешните български бизнес модели, основаващи се на иновациите и новите технологии и да привлече вниманието към постиженията на българските предприятия в областта.

     
Източник: ARC Fund; снимка: ДиТра

Ключови думи: ДиТра   ТехноЛогика   CAD/CAM   прототипиране  

Област: Събития  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Събитията

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...