Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

ЛД отново е сред участниците в изложението MachТech & Metal

01.02.2013   |   Бизнес
 

За четвърта поредна година в Интер Експо Център – София, ще се проведе Международна специализирана изложба MachТech & Metal. Фирма ЛД отново е сред участниците във форума. Какво мотивира Вашата последователност като участници?
За нас това е поредно участие. Твърде малко са толкова специализираните изложения, за да си позволим да ги пропуснем. Още повече, че сме представители на едни от най-големите в областта на машиностроенето – утвърдени фирми от Германия:
Лайфелд - технология за изтегляне, формоване и профилиране с дорник и притискащи ролки. Ротационно изтеглящи машини - хоризонтални и вертикални, серийни и специални по задание. Инструменти и технологии за производство на рефлектори, стоки за бита, части за вентилация и вентилатори, вятърни турбини, сепаратори, дъна на резервоари, газови бутилки, CNG - цилиндри, ремъчни шайби, джанти за АТВ, коли и камиони от стомана или алуминий, пилони/конусни/ за осветление и знамена. Над 6000 машини работят в повече от 60 страни.
SCHULER GROUP - Машини и технологии за студено и горещо пресоване, щамповане, коване, изтегляне, щанцоване. Механични – ексцетър-, коляно-мотовилкови-, винтови- и сервозадвижвани преси; координатни преси, хидравлични преси, tryout-преси, преси и пресови линии за обработка на електро/динамо/ламарина. Системи за разкрояване на заготовки, линии за обработка на високоякостни стомани, автоматизация, инструменти и сервиз.
Комаге - Машини и технологии за обработка на прахообразни материали – феритни, абразивни, огнеупорни, керамични, твърди метали и сплави, графити, полимери. Механични, хидравлични и хибридни преси, пресавтомати, пресови линии, автоматизация, инструменти, адаптери, системи за управление и контрол. Специални машини за дентална керамика. Съоръжения за подготовка на праховете.

С какво ще привлечете вниманието на специалистите и по-широката аудитория на предстоящото издание?
Използваме случая да поканим нашитe дългогодишни и потенциални партньори в областта на машиностроенето да ни посетят, за да ги запознаем с конкретни модели машини. Много от фирмите участват в Еврофинансиране и бихме им били полезни с представяне на конкретни технологии, както и с компетентно разяснение от „извора“, тъй като на нашия щанд ще присъстват водещи специалисти директно от фирмите-производители.

Какви са Вашите очаквания от участието на Вашата фирма на MachTech & Metal 2013?
Надяваме се да затвърдим и разширим позициите си на трудния пазар в областта на пресовите машини с компетентност и конкретни инженерингови съвети и идеи.

Какво е по-ценното за вас от участието в едно изложение – преките търговски резултати или дългосрочния имидж?
Не може да се даде приоритет на едното или на другото. В областта на машините имиджът е трупан с години и след това идват конкретните търговски резултати, те зависят и от конкретната икономическа конюнктура. Този род изделия не са за един ден – те изискват дългосрочна и сериозна инвестиция и съответната схема на  финансиране.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: ЛД   машини   изложение   MachTech & Metal   Интер Експо Център   Агенция Булгарреклама  

Област: Бизнес  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...