Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ВСК Кентавър ще се представи на MachTech & METAL за втора поредна година

13.02.2013   |   Начало»Експертно
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От 6 до 8 март 2013 г., за четвърти път в Интер Експо Център – София, ще се проведе международната специализирана изложба MachTech & METAL. ВСК Кентавър е сред участниците в изложението за втора поредна година.

„Изключително доволни сме от специализираната насоченост на тази проява, която откроява представянето на компанията ни в специфичния бранш, в който развиваме дейността си. Като производител на прецизни инструменти за металообработване и окомплектовка за машини с ЦПУ, ние се радваме на посетители с конкретни потребности в областта, в която предлагаме продуктите си. MachTech & METAL несъмнено притежава предимството да представя своите изложители в професионалната им насоченост в няколко индустриални, взаимно свързани бранша, което го превръща в специализирана изява, оформяща се като пресечна точка на най-компетентните доставчици и потребители, събрани на едно място”, коментира Мариана Печеян, управител на ВСК Кентавър.

С какво ще привлечете вниманието на специалистите и по-широката аудитория на предстоящото издание?
Обикновено разчитаме на активната си кампания преди началото на изложението, когато уведомяваме всички наши настоящи и потенциални клиенти за участието си. Ще представим металорежещи инструменти и инструментални системи, при които имаме традиционно успешни реализации сред външните ни клиенти и ще се радваме, ако открием възможности да подкрепим като доставчик на тези решения и българските потребители. Освен продуктите собствено производство на „ВСК Кентавър”, ние ще покажем и новостите в портфолиото на Кennametal САЩ -  достъпни решения в областите струговане, фрезоване, пробиване на отвори, чиито официални представители сме за българския пазар. „ВСК Кентавър”, от друга страна, е и най-големият производител на Kennametal в световен мащаб и притежава дългогодишен опит в производството на основни продуктови групи, предлагани от американската корпорация и професионални познания относно приложението им.

Какво е по-ценното за Вас при участието в едно изложение – преките търговски резултати или дългосрочния имидж?
За нас са приоритет и двете. Безспорно преките търговски резултати са важни в краткосрочен период, но дългосрочният имидж е нещо, за което активно работим ежедневно и изграждането му е част от фирмената ни политика. Смея да твърдя, че в тази посока имаме високи постижения на външния пазар, целта ни е да затвърдим този успех и в родното машиностроене.

Какви са Вашите очаквания от участието на Вашата фирма на MachTech & METAL 2013?
Като експортно ориентиран производител, който има амбицията да разработва и местния си пазар, ние вярваме, че с участието си на MachTech & METAL ще достигнем до ключови български производители, на които да предложим своите услуги в още по-оптимизиран вариант. Желанието ни е да открием нови клиенти, които да подкрепим в потребностите им от металообработващи инструменти и екипировка за машини – стандартни и специални решения. Ние сме в позиция да подходим гъвкаво при обслужването на българските потребители и да им предложим професионална помощ на място при избора на продукти за различни приложения. Целта ни е по този начин ги направим по-конкурентни с възможността да ги закупуват от български доставчик, при качество на световно ниво. Разполагайки със съвременно оборудван завод с високоскоростни и високопрецизни машини и специализирано оборудване за контрол, „ВСК Кентавър” е в състояние да отговори адекватно на нуждите на компании, работещи в сферата на общото машиностроене, автомобилостроенето, медицинското уредостроене и много други. Естествено разчитаме и на организаторите на изложението да привлекат посетители и от чужбина, особено от съседните държави, където също има потенциал за разширяване на пазарните дялове на българските производители.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: MachTech & METAL   ВСК Кентавър   Мариана Печеян  

Област: Експертно  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Експертно
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...