Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ВСК Кентавър ще се представи на MachTech & METAL за втора поредна година

13.02.2013   |   Начало»Експертно
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

От 6 до 8 март 2013 г., за четвърти път в Интер Експо Център – София, ще се проведе международната специализирана изложба MachTech & METAL. ВСК Кентавър е сред участниците в изложението за втора поредна година.

„Изключително доволни сме от специализираната насоченост на тази проява, която откроява представянето на компанията ни в специфичния бранш, в който развиваме дейността си. Като производител на прецизни инструменти за металообработване и окомплектовка за машини с ЦПУ, ние се радваме на посетители с конкретни потребности в областта, в която предлагаме продуктите си. MachTech & METAL несъмнено притежава предимството да представя своите изложители в професионалната им насоченост в няколко индустриални, взаимно свързани бранша, което го превръща в специализирана изява, оформяща се като пресечна точка на най-компетентните доставчици и потребители, събрани на едно място”, коментира Мариана Печеян, управител на ВСК Кентавър.

С какво ще привлечете вниманието на специалистите и по-широката аудитория на предстоящото издание?
Обикновено разчитаме на активната си кампания преди началото на изложението, когато уведомяваме всички наши настоящи и потенциални клиенти за участието си. Ще представим металорежещи инструменти и инструментални системи, при които имаме традиционно успешни реализации сред външните ни клиенти и ще се радваме, ако открием възможности да подкрепим като доставчик на тези решения и българските потребители. Освен продуктите собствено производство на „ВСК Кентавър”, ние ще покажем и новостите в портфолиото на Кennametal САЩ -  достъпни решения в областите струговане, фрезоване, пробиване на отвори, чиито официални представители сме за българския пазар. „ВСК Кентавър”, от друга страна, е и най-големият производител на Kennametal в световен мащаб и притежава дългогодишен опит в производството на основни продуктови групи, предлагани от американската корпорация и професионални познания относно приложението им.

Какво е по-ценното за Вас при участието в едно изложение – преките търговски резултати или дългосрочния имидж?
За нас са приоритет и двете. Безспорно преките търговски резултати са важни в краткосрочен период, но дългосрочният имидж е нещо, за което активно работим ежедневно и изграждането му е част от фирмената ни политика. Смея да твърдя, че в тази посока имаме високи постижения на външния пазар, целта ни е да затвърдим този успех и в родното машиностроене.

Какви са Вашите очаквания от участието на Вашата фирма на MachTech & METAL 2013?
Като експортно ориентиран производител, който има амбицията да разработва и местния си пазар, ние вярваме, че с участието си на MachTech & METAL ще достигнем до ключови български производители, на които да предложим своите услуги в още по-оптимизиран вариант. Желанието ни е да открием нови клиенти, които да подкрепим в потребностите им от металообработващи инструменти и екипировка за машини – стандартни и специални решения. Ние сме в позиция да подходим гъвкаво при обслужването на българските потребители и да им предложим професионална помощ на място при избора на продукти за различни приложения. Целта ни е по този начин ги направим по-конкурентни с възможността да ги закупуват от български доставчик, при качество на световно ниво. Разполагайки със съвременно оборудван завод с високоскоростни и високопрецизни машини и специализирано оборудване за контрол, „ВСК Кентавър” е в състояние да отговори адекватно на нуждите на компании, работещи в сферата на общото машиностроене, автомобилостроенето, медицинското уредостроене и много други. Естествено разчитаме и на организаторите на изложението да привлекат посетители и от чужбина, особено от съседните държави, където също има потенциал за разширяване на пазарните дялове на българските производители.

     
Източник: Агенция Булгарреклама

Ключови думи: MachTech & METAL   ВСК Кентавър   Мариана Печеян  

Област: Експертно  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Експертно

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...