Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЛД представи разнообразни продукти от портфолиото си на MachTech & Metal

11.03.2013   |   Събитията
 

Фирма ЛД взе участие на специализираното изложение за машиностроене, металообработка, леярство и металургия MachTech & Metal между 6 и 8 март в Интер експо център, София. Компанията представи разнообразни продукти от портфолиото си, като акцентира върху решенията на германските производители Leifeld, Schuller, Komage и Boge Кompressoren.

Leifeld е специализирана в разработката на технологии за изтегляне, формоване и профилиране с дорник и притискащи ролки, както и в производството на ротационно изтеглящи машини - хоризонтални и вертикални, серийни и специални. Leifeld произвежда и инструменти за производство на рефлектори, стоки за бита, части за вентилация и вентилатори, вятърни турбини, сепаратори, дъна на резервоари, газови бутилки, CNG - цилиндри, ремъчни шайби, джанти за АТВ, коли и камиони от стомана или алуминий.

Schuller Group предлага машини и технологии за студено и горещо пресоване, щамповане, коване, изтегляне, щанцоване. Компанията произвежда различни видове задвижвания (механични, ексцетър, коляно-мотовилкови, винтови и сервозадвижвания), координатни преси, хидравлични преси, пресови линии за обработка на електро/динамо/ламарина. Schuller разработва и системи за разкрояване на заготовки, линии за обработка на високоякостни стомани, автоматизация, инструменти и сервиз.

Komage е доставчик на машини и технологии за обработка на прахообразни материали – феритни, абразивни, огнеупорни, керамични, твърди метали и сплави, графити, полимери. Компанията произвежда и механични, хидравлични и хибридни преси, пресавтомати, пресови линии, инструменти, адаптери, системи за управление и контрол, специални машини за дентална керамика, както и съоръжения за подготовка на праховете.

Boge Кompressoren произвежда маслени и безмаслени винтови и бутални компресори с работни налягания от 8 до 40 bar.

На щанд А2 в ИЕЦ, където бе представена ЛД, присъстваха чуждестранни партньори от фирмите и посетителите имаха възможност да получат техническа консултация и отговор на въпроси, които ги вълнуват.

     
Източник: ЛД; снимка: machtech-metal.bg

Ключови думи: ЛД   Leifeld   Schuller   Komage   Boge/Кompressoren   ИЕЦ  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...