Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Лазатек посети фабриката на FILTERMIST INTERNATIONAL във Великобритания

22.03.2013   |   Събитията
 

Eкип на Лазатек посети фабриката на FILTERMIST INTERNATIONAL в Бриджнорт, Великобритания в качеството си на дистрибутор за българския пазар и обмени ценен опит със своите британски колеги, съобщиха за MachineBuilding-Bulgaria.com от компанията.

"Продуктите на FILTERMIST INTERNATIONAL са добре познати по целия свят. Филтърните системи за отделяне на маслената мъгла  FiltermistXcel 2, с които компанията се гордее са инсталирани и работят успешно на повече от 200 000 машини по целия свят.

По време на престоя бе проведено фирмено обучение за служителите от Лазатек, представени бяха нововъведенията в продуктовата гама на компанията като новите S серии филтърни системи и техните подобрения. Обсъдени бяха несъмнените предимства при използването на филтърните системи за отделяне на маслена мъгла за българските клиенти", заявиха от Лазатек.

FiltermistXcel2 системите за отделяне на маслената мъгла се използват при всички видове металообработки, както при затворени работни пространства (като стругови машини, обработващи центри), така и при отворени машини (като шлифовални, електро-ерозийни и др.). Те са високо ефективни, защото улавят маслената мъгла при източника (машината)  и гарантират чист въздух в работното помещение.

Внедряването и използването на филтърните системи за отделяне на маслената мъгла FiltermistXcel2, осигурява безопасни условия на труд и показва ангажираност и отговорност към здравето на работника.

Филтърните системи за отделяне на маслената мъгла FiltermistXcel2  са отлична инвестиция в опазване на околната среда и снижаване на производствените разходи.
Все повече „зелени“ и социално ориентирани компании,  осъзнават необходимостта от тези системи и инвестират в тяхното използване, допълниха от Лазатек.

     
Източник: Лазатек

Ключови думи: Лазатек   FiltermistXcel2   FILTERMIST INTERNATIONAL   маслена мъгла  

Област: Събития  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...