Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens представи нова CNC система за фрези и стругове

10.04.2013   |   Технологии
 

Siemens представи новата CNC система за стандартни фрези и стругове SINUMERIK 808D. Според производителя тя има максимална степен на износоустойчивост, предлага лесен пуск в експлоатация и високопроизводителни функции. SINUMERIK 808D изчислява с точност "80-bit с плаваща запетая" и предлага изчислителна точност в нанометрична скала.

"SINUMERIK 808D Turning предлага това, което един модерен струг изисква: голяма точност на контура, съчетана с високо динамични харектeристики. Това гарантира максимална производителност на машината, особено когато се отнася за типично масово производство на струговани детайли.

Със своята версия за фрезоване, SINUMERIK 808D Milling е идеалният избор за вертикален обработващ център. Благодарение на SINUMERIK MDynamics за управление на скоростта, SINUMERIK 808D може да бъде използван за производство на матрици и инструментална екипировка.

SINUMERIK 808D се отличава с интелигентни функции за управление на скорост, ускорение и позициониране. Плавната характеристика на ускорението гарантира не само плавно движение, но и намаляването на натоварването на механичната система на машината.

Посредством функцията Feed Forward на подавателното задвижване SINAMICS V60, SINUMERIK 808D гарантира максимална прецизност на повърхнината", обясняват от Siemens.

Компанията предлага максимална 36-месечна гаранция на компонентите и безплатно сервизиране на място за всички системи SINUMERIK 808D и съответните задвижвания, мотори и други елементи от гамата.

     
Източник: Siemens

Ключови думи: Siemens   SINUMERIK 808D   CNC   PLC   фрези   стругове  

Област: Технологии  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Технологии

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...