Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ДиТра с нови внедрявания и клиенти в България и Македония - 17.04.2013

17.04.2013   |   Начало»Бизнес
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Първото тримесечие на 2013 г. започна за Delcam и ДиТра с внедрявания на FeatureCAM във фирмите Хранинвест-ХМК и Металик БиСиПи, съобщиха за MachineBuilding-Bulgaria.com от българския CAD/CAM доставчик.

През март трима нови клиенти на ДиТра закупиха продукти на Delcam. Първият от тях е фирмата Йотов Стоун от град Мездра, която е в каменарския бизнес повече от 13 години и е специализирана в преработката на варовик. Йотов Стоун увеличи своите технологични възможности, закупувайки продуктите на Delcam ArtCAM и PowerMILL за моделиране и производство на художествени форми от камък. Тя планира да се сдобие с допълнителни модули на PowerMILL за управление на 5-осни фрезови машини и роботи.

Фирма Svemek от град Скопие закупи лицензи на продукта FeatureCAM за цялостно управление на своя машинен парк от 3- до 5-осни фрезови и сложни струго-фрезови машини. Svemek е създадена през 1978 г. в Швеция, а през 1997 г. пренася производствената си дейност в Македония. Фирмата е специализирана в изработката на метални изделия и компоненти.

Фирма Боннер, която е един от ключовите клиенти на ДиТра и потребител на SolidWorks и Enterprise PDM, закупи лицензи на интегрираното приложение Delcam for SolidWorks за управление на своите фрезови и струго-фрезови машини, както и софтуера на Metalix cncKad за управление на машини за листов разкрой.

     
Източник: ДиТра

Ключови думи: ДиТра   Delcam   PowerMILL   SolidWorks   CAD/CAM  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Бизнес
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...