Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ВЕНИ и Ко предлага допустимо оборудване по ОП ''Енергийна ефективност и зелена икономика''

27.05.2013   |   Бизнес
 
Гамата електрокари, произвеждани от ВЕНИ и Ко, отговарят на условията по описание на „Списъка допустими категории материали и производствено оборудване СДМО”, Актуализирана версия 2, Февруари 2013 год. за „Производствено оборудване- т.2.2. Мотокари и Електрокари” по ОП „Енергийна ефективност и зелена икономика”, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от компанията.

„С много по-ниски стойности на специфичен разход на енергия в сравнение с традиционните електрокари с противотежест, те допринасят съществено в осигуряването на бизнеса с рентабилни, интралогистични решения за обработката на палетизирани товари, където ефективното използване на наличното складово пространство и възможностите за многоцелево приложение на използваната техника са от първостепенна важност. Това са критерии, обуславящи възможността фирми от различни сфери на икономиката, кандидатсващи по „Оперативна програма „Развитие конкурентоспособността на българската икономика 2007-2013 – Енергийна ефективност и зелена икономика” да закупят складова техника с цел намаляване на енергийните и производствени разходи”, допълниха от ВЕНИ и Ко.

Технически характеристи на гамата електрокари може да намерите тук.

     
Източник: ВЕНИ и Ко

Ключови думи: ВЕНИ и Ко   електрокари   ОП Енергийна ефективност и зелена икономика  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...