Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

LLP Dynamics внедри ERP системи в Джебел 96 и Прокс-2

LLP Dynamics внедри ERP системи в машиностроителните предприятия Джебел 96 и Прокс-2, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от компанията. „Благодарение на Microsoft Dynamics AX, внедрен от LLP Dynamics, компанията Джебел 96 вече има точна проследимост на производствените процеси, управление на брака, пълна яснота на наличностите в склада, управление на нетипичните складови артикули и значителна оптимизация на работата на производствения отдел.

В Прокс-2 екипът на LLP Dynamics внедри Microsoft Dynamics NAV, като с този проект показа, че може да бъде изключително гъвкав по отношение на клиентските изисквания. Специално за Прокс-2 бяха разработени допълнително и внедрени офертен калкулатор и баркод система за етикетиране на материали, автоматизирана система за отчитане на вложените материали и отчетения труд в производството”, заявиха от LLP Dynamics.

„За да са успешни организациите трябва да събират и обработват информация, да я обменят вътрешно по най-пълноценния и удобен начин за компанията, да я пазят от неоторизиран достъп. Връзката между отделните звена трябва да е постоянна и улесняваща работния процес на всички служители. Нужна е яснотата по отношение на това какви са складовите наличности във всеки един момент, какво е озаетяването на персонала, съвпада ли с моментното ниво на продуктивност с планираното и т.н.

Всичките тези елементи са от изключително значение за бизнеса и тяхното пълно обезпечаване се осъществява чрез системите за планиране на корпоративните ресурси (ERP).

В последните години все повече машиностроителни компании и производители на индустриално оборудване решават чрез ERP система напълно да автоматизират процесите си, като значително оптимизират разходите; да постигнат по-добра комуникация между отделите и сериозен самоконтрол между отделните звена на компанията; да оптимизират процесите по управлението на складовите наличности; да проследяват и контролират във всеки един момент броя и местоположението на всеки един артикул”, допълниха от компанията.

     
Източник: LLP Dynamics

Ключови думи: LLP Dynamics   ERP система   Джебел 96   Прокс-2   Microsoft Dynamics  

Област: Реализации  

SpaceCAD
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Реализации

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...