Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

DMG MORI SEIKI представя нови продукти на ЕМО 2013

17.09.2013   |   Събитията
 

В рамките на тазгодишното изложение ЕМО в Хановер DMG MORI SEIKI представя 95 високотехнологични експоната на площ от 10 237 м², съобщиха от компанията. „DMG MORI SEIKI отново демонстрира водещата си роля при иновациите в производството на металорежещи и металообработващи машини с 15 машини с нов дизайн и 18 световни премиери. Изложените продукти са придружени от комплексни Life Cycle Services, включващи редица ефективни решения за автоматизация. Представени са тематични направления, предназначени за различни сектори на промешлеността, включително автомобилостроенето, космонавтиката, медицината и енергетиката”, заявиха изложителите.

„Сред акцентите в представянето ни е платформата CELOS, която опростява и ускорява процеса на развитие от идеята до завършения продукт. Приложенията CELOS позволяват интегрирането на управление, документация, визуализация на работния процес и параметрите на машината. CELOS са съвместими с PPS и ERP системи, могат да бъдат свързани с CAD/CAM софтуер и са отворени за надграждане в бъдеще.

На изложението ЕМО са показани 12 CELOS приложения, сред които Job Manager и Job Assistance, приложими за потребителите с мрежово-интегрирано планиране, подготовка и управление на системно обработвани задания (с детайли, оборудване и NC програмиране). CELOS от DMG MORI SEIKI с 21.5“ ERGOline се предлага с управления SIEMENS и MITSUBISHI”, допълниха от компанията.

     
Източник: DMG MORI SEIKI

Ключови думи: DMG MORI SEIKI   ЕМО   металообработващи машини   платформа CELOS  

Област: Събития  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Събитията

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...