Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Съвместно представяне на SpaceCAD и Siemens на механични детайли със CNC машини - 30.09.2013

30.09.2013   |   Начало»Предстоящо
 

SpaceCAD и направление Индустриална автоматизация и задвижващи технологии на Siemens ще представят експертни решения за производители на механични детайли със CNC машини.

Събитието ще се състои на 3 октомври от  10.00 - 13.00 часа, конферентна зала, палата № 7 в рамките на Международния технически панаир в Пловдив.

"Основна характеристика на предлаганите от нас решения е принципът "от началото-до края" - целия цикъл от приемане на поръчката до експедицията на готовата продукция е автоматизиран в една единна информационна магистрала и с един единствен източник на данни. С това решение от SIEMENS производителите имат гарантирано управляван процес, при който утвърдените инженерни изменения от конструктивен отдел се пренасят до CNC контролерите в цеха за броени минути", коментират организаторите.

"Решенията на SIEMENS за производители на механични детайли с CNC машини имат няколко основни предимства, сред които са увеличаване на спечелените поръчки чрез точно и бързо офериране на конкурентката цена, повишаване на печалбата като следствие на намалена производствена себестойност и позициониране в групата на предпочитани доставчици за сметка на поддържане на устойчиво високо качество и прецизност на механичните обработки на детайли със CNC машини", допълват от SpaceCAD.

     
Източник: СпейсКАД

Ключови думи: SpaceCAD   индустриална автоматизация   задвижващи технологии   CNC машини   МТП   Международен панаир Пловдив  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...