Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Проведе се базово техническо и търговско обучение на фирма BOGE Kompressoren

От 18 до 20 септември т.г. в хотел „Будапеща“ София се поведе обучение за БАЗОВА техническа степен и търговски умения за служители и дистрибутори на фирма ЛД, оторизиран представител на фирмата за България.

"В творческа и много позитивна атмосфера, господата Филип Клейтер /Phillip Kleiter/  - обучаващ инженер и г-н Виктор Вибе /Viktor Wiebe/ търговски представител за фирмата за Източна Европа представиха въвеждащи теми и споделиха знания в обширната област на компресорните инсталации, произвеждани от фирма BOGE.

Обучаваните се запознаха с предимствата и техническите новости, предлаганите комплексни решения – подготовка на сгъстения въздух – филтри и изсушители, използването на отделената топлина, възможността за общо управление на компресори. Беше направен подробен анализ по браншове с цел осигуряване на качествен въздух най-подходящ за съответното приложение.

След обучението колегите са подготвени изключително добре и са готови са дадат компетентна техническа подкрепа и съвет на клиентите ни, така че с минимални инвестиции да се постигне технически най-доброто и икономическо най-изгодното комплексно решение. След успешно положен тест, всички присъстващи получиха сертификати", заявиха организаторите.

"Специално внимание бе отделено на новата серия компресори С, които ще бъдат представени на МТП в гр. Пловдив от 30.09 до 05.10.2013 г. До края на годината ЛД обявява изключително атрактивни предложения за новата серия С", допълниха от ЛД.

     
Източник: ЛД

Ключови думи: ЛД   BOGE Kompressoren   обучение   компресори  

Област: Обучения  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Обучения/Семинари

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...