Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

16-23 октомври - PAN STONE EUROPE ще представи машини за шприцоване и формоване на К 2013

09.10.2013   |   Предстоящо
 

В рамките на международния панаир К 2013 от 16 до 23 октомври в Дюселдорф Pan Stone Europe ще представи нови машини на щанд d39 в палата 13, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от компанията. "Pan Stone Europe е изключителен търговски представител за Европа на тайванската компания Pan Stone Hydraulic Industries, която произвежда машини за шприцоване и формоване под налягане за полимерната индустрия.

Машините се отличават с високо качество и конкурентни цени. Компанията доставя също и спомагателно оборудване за обработка и подготовка на полимери, включително 20, 40 и 60 литрови преси за таблетиране на прахообразен материал, оборудване за тестване на маслени уплътнения чрез ротация, режещи машини и машини за слепване", заявиха изложителите.

"Pan Stone Europe се гордее с това, че не просто осигурява машини за клиентите си, но и създава партньорски взаимоотношения с компаниите, така че да обезпечи  доставката на техните проекти в комбинация с обучение, сервизно обслужване и снабдяване с резервни части, предлагани като един общ пакет. Нашият специализиран екип от инженери по продажбите ще ви помогне да уточните пускането в експлоатация и монтажа на машинното оборудване, както и да осигури надеждната му доставка до работната площадка. Ние можем да предложим и разширени пакети „до ключ”, за да ви помогнем да развиете запитването си до пълния набор от формоващи инструменти и машини, конструирани и създадени специално за вашите индивидуални нужди.

Pan Stone е сертифицирана по стандарт ISO 9001, а машините отговарят на изискванията за качество и безопасност на ЕС и са сертифицирани от TuV Rheinland group. Понастоящем компанията притежава 11 патента върху конструкцията и дизайна, а много повече са в процес на внедряване. Pan Stone Europe е базирана в Обединеното Кралство и има търговски екип с над 50 годишен опит в областта на полимерното инженерство", допълниха от компанията.

     
Източник: Pan Stone Europe

Ключови думи: Pan Stone Europe   Pan Stone Hydraulic Industries   машини   шприцоване   формоване   полимери  

Област: Предстоящо  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...