Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Семинар за конкурентоспособност на машиностроителни фирми ще се проведе в УНСС

23.10.2013   |   Предстоящо
 

Заключителен семинар по проект, насочен към усъвършенстване и обогатяване дейността на мениджмънта в 15 български машиностроителни фирми, ще се проведе на 25 октомври в залата на Института за развитие на предприемачеството в УНСС, съобщиха от ББКМ, които са партньор по проекта.

В семинара ще участват председателят на ББКМ инж. Илия Келешев, проф. Кен О′Нийл, проф. Джаки Маккой, проф. Алън Ленън от Северна Ирландия, проф. Кирил Тодоров, доц. Костадин Коларов от БАРМП в УНСС, доц. Светослав Димков от ТУ София, Виолин Ненов и Цветана Янкова от ББКМ.

Целева група на проекта "Формиране на конкурентно поведение на МСП в международна бизнес среда чрез развитие на човешкия потенциал и партньорството" са собственици, мениджъри и ключови специалисти от български машиностроителни предприятия. Партньори по реализацията му са Българската асоциация за развитие на мениджмънта и предприемачеството (БАРМП), Българската браншова камара – машиностроене (ББКМ) и Северноирландска търговска камара (СИТК).

     
Източник: ББКМ; снимка: УНСС

Ключови думи: ББКМ   УНСС   Илия Келешев   машиностроителни фирми   конкурентоспособност  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...