Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

SpaceCAD стартира сътрудничество с Predator Software - 29.10.2013

SpaceCAD  и Predator Software подписаха споразумение за сътрудничество при доставка, внедряване и поддържане на решения за мрежово управление на производства със CNC машини, съобщиха за MachineBuilding-Bulgaria.com от компанията.

"Predator Software е водещо решение, което предлага набор от самостоятелни или напълно интегрирани софтуерни продукти за мрежово управление на производства със CNC машини. 

Решенията с Predator Software  увеличават драстично производителността на производства със CNC машини, ефективността на служители в цеховете, използването на роботи, контролери и производствени процеси чрез централизирано мрежово зареждане на програмите, мониторинг на машините и оптимизация на ресурсите в цеха.

Predator Software управлява мрежово CNC машини, контролери и роботи, следи машините в реално време и събира данни за работата им, оптимизира общото натоварване и ефективност на машинния парк. Наред с това, Predator Software контролира документите и CNC програмите, проверява състоянието на машините с ЦПУ, организира инструментите, инструментални магазини и приспособления, управлява документите с работни инструкции и автоматизира CNC производства с роботизирани клетки", заявиха от SpaceCAD.

Интегриран с водещи CAD/CAM решения от SIЕМENS PLM Software, SolidWorks/Delcam или VISI CAD/CAM,  Predator Software разширява обхвата на индустриалната автоматизация като дава възможност за по-ефективно използване на машините чрез трикратно намаляване на времето за зареждане на CNC програми, прозрачно управление на комуникацията в цеха, анализ на престоите и натоварването и оптимизация на механичната обработка по машини, производствени участъци и цехове, допълниха от компанията.

Допълнителна информация може да намерите тук.

     
Източник: SpaceCAD

Ключови думи: SpaceCAD   Predator Software   CNC машини   контролери   роботи   CAD/CAM  

Област: Технологии  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Технологии
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...