Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

КАД Пойнт предлага допустими продукти по програма ''Технологична модернизация на МСП''

13.12.2013   |   Бизнес
 

Във връзка с удължаването на срока за подаване на проектни предложения за технологична модернизация на МСП до 27 декември т. г. от КАД Пойнт информират, че предлаганите от компанията софтуерни продукти са допустим разход по Елемент „Инвестиции” на програмата.

„По тази програма може да получите финансиране за закупуване на предлаганите от нас софтуерни продукти: CAD системи за машинно конструиране - Autodesk® Inventor®, Autodesk® Inventor® Professional, AutoCAD® Mechanical, AutoCAD® Electrical, Autodesk® Product Design Suite, Autodesk® Factory Design Suite и Rhino; CAM системи за генериране на програми за машини със CNC управление – VisualMILL, Edgecam и InventorCAM”, заявиха от КАД Пойнт.

„По процедурата могат да кандидатстват микро, малки и средни предприятия. Кандидатите трябва да имат 3 приключени финансови години (2010, 2011 и 2012), да са реализирали нетни приходи от продажби за 2012 г. според обявените изисквания, както и да развиват основната си икономическа дейност в секторите C, J или M 72 по КИД-2008”, припомниха от компанията.

     
Източник: КАД Пойнт

Ключови думи: КАД Пойнт   софтуер   технологична модернизация   програма   CAD системи   CAM системи  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...