Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Fanuc слива американския си бизнес

13.01.2014   |   Бизнес
 

Fanuc обедини всичките си подразделения, функциониращи в Северна и Южна Америка, в една компания - Fanuc America Corporation. Корпорацията, базирана в Мичигън, обединява 22 производствени локации и се очаква да реализира общ годишен приход от продажби на стойност над 1 млрд. щатски долара.

Досегашният президент на Fanuc Robotics America Рик Шнайдер е назначен за президент и изпълнителен директор на новата компания.

“Ще се възползваме от уникалната синергия между бизнесите, възможна благодарение на сливането, за да предоставяме на клиентите си най-пълната гама от иновативни продукти и услуги за индустрията”, обясниха от Fanuc America Corporation.

“Обединяването на американските дружества ще ни помогне да изпълним корпоративната си мисия - да увеличим конкурентоспособността на тези производства, като създадем възможности за подобряване на тяхната ефективност, надеждност, качество и рентабилност”, заяви Рик Шнайдер.

Fanuc America предлага цялостна гама продукти и решения в областта на роботиката, системите с ЦПУ и автоматизацията в производството. Компанията, която е дъщерно дружество на японската Fanuc, разполага с производствени мощности в САЩ, Канада, Аржентина, Бразилия и Мексико.

     
Източник: Fanuc

Ключови думи: Fanuc   Fanuc America   Fanuc Robotics   роботика  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...