Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NSK внедрява нова баркод система в производството си - 28.01.2014

Японският производител на лагери NSK обяви, че внедрява нова баркод система за идентифициране и проследяване на продукцията в своята производствена мощност в Нюарк, Великобритания.

"Проследимостта е от съществено значение за намаляване на разходите и поддържане на качеството в производството на прецизни лагери, обясняват от NSK. Въвеждането на двуизмерни баркодове позволява много по-голямо количество информация да бъде лазерно гравирано върху всеки един лагер - сериен и партиден номер, дата на производство, точност на аксиалното и радиално биене, както и данни за предварително натоварване и обработка. Така производителите и клиентите имат възможност за незабавен достъп до нужните данни", обясняват от компанията.

Баркод системата, внедрена от NSK, разполага с прецизен инструмент за контрол на качеството и пълно проследяване, който покрива изискванията на редица индустрии, като космическите изследвания и автомобилостроенето.

Изготвяйки подробни отчети в реално време, съдържащи информация за използваните материали и машини, произведените компоненти и операторите на смяна, системата се грижи за високото качество на продукцията и снижава разходите, свързани с подмяна на дефектни компоненти. За да поддържа високоефективно производство, NSK инвестира и в оптимизацията на складовите и диспечерски зони в производствената си база във Великобритания.

     
Източник: NSK

Ключови думи: NSK   лагери   баркод системи  

Област: Инвестиции  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Инвестиции
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...