Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

NSK внедрява нова баркод система в производството си

Японският производител на лагери NSK обяви, че внедрява нова баркод система за идентифициране и проследяване на продукцията в своята производствена мощност в Нюарк, Великобритания.

"Проследимостта е от съществено значение за намаляване на разходите и поддържане на качеството в производството на прецизни лагери, обясняват от NSK. Въвеждането на двуизмерни баркодове позволява много по-голямо количество информация да бъде лазерно гравирано върху всеки един лагер - сериен и партиден номер, дата на производство, точност на аксиалното и радиално биене, както и данни за предварително натоварване и обработка. Така производителите и клиентите имат възможност за незабавен достъп до нужните данни", обясняват от компанията.

Баркод системата, внедрена от NSK, разполага с прецизен инструмент за контрол на качеството и пълно проследяване, който покрива изискванията на редица индустрии, като космическите изследвания и автомобилостроенето.

Изготвяйки подробни отчети в реално време, съдържащи информация за използваните материали и машини, произведените компоненти и операторите на смяна, системата се грижи за високото качество на продукцията и снижава разходите, свързани с подмяна на дефектни компоненти. За да поддържа високоефективно производство, NSK инвестира и в оптимизацията на складовите и диспечерски зони в производствената си база във Великобритания.

     
Източник: NSK

Ключови думи: NSK   лагери   баркод системи  

Област: Инвестиции  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Инвестиции

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...