Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Спейскад ще представи решение за автоматизация на проектирането на MachTech & Metal 2014

28.01.2014   |   Предстоящо
 

Спейскад ще представи софтуерно решение за автоматизация на проектирането и производството на механични детайли и инструментална екипировка със CNC машини по време на изложението MachTech & Metal, което ще се проведе между 5 и 7 март 2014 г. в София, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com организаторите от ИЕЦ. Решението е базирано на софтуерни продукти от партньорите на Спейскад - Siemens PLM Software и Predator Software.

На 6 март в рамките на изложението компанията ще проведе семинар за представяне на решението с тема: "Оптимални решения за автоматизация на проектирането и производството на механични детайли и инструментална екипировка със CNC машини".

Siemens NX е интегрирано CAD/CAM/CAE/PLM решение от висок клас, предлагащо висока производителност и автоматизация на на целия цикъл "концепция – проектиране – конструиране – техническа подготовка – производство".

Predator Software е набор от самостоятелни или напълно интегрирани софтуерни продукти за мрежово DNC управление на производства с CNC машини, който увеличава производителността на CNC машини,  роботи, контролери и производствени процеси чрез мрежово зареждане на програмите, мониторинг на активността на машините и оптимизация на ресурсите в цеха.
 
Интеграцията на Siemens NX 9 и Predator в една информационна система позволява на производителите да съкращават времето до пазара и намаляват себестойността, добавяйки стойност към своите развойни, логистични и производствени процеси.

     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   MachTech & Metal   Спейскад   Спейскад   CAD/CAM   Predator Software   Siemens NX  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...