Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Fanuc обяви пряката продажба на Робомашини в Европа

05.02.2014   |   Бизнес
 

От началото на 2014 г. Fanuc обяви пряката продажба, без търговски посредници, на най-новите серии Робомашини в Европа, съобщиха за Machinebuiding-Bulgaria.com от компанията.

Рободрил е вертикален обработващ център с конус 30. Използва се в Швейцария широко в производството на часовници. Оборудвана с високомоментен шпиндел и ВВТ30 държач, машината снема 240 сс/min (S50C, S1660 min-1, F2000 mm/min) и навлиза в производството на глави за двигатели (Тойота, Даймлер). С помощта на въздушно турбинен шпиндел (до 75 000 min-1), Рободрил обработва материали с карбонови влакна и твърди повърхности (HRC62).

Робокът е нишково ерозийна машина с висок клас на точност и огледална обработвана повърхност (Ra 0,1 micro meter). Машината обработва всякакви проводими материали със съпротивление К Ом / 10 мм. С опцията си за обработка на PCD – поликристални диаманти, тя заема 90% от пазара за производство на PCD инструменти в Европа.

Робошот е шприц за полимерни материали. Оптимизираното управление и визуализиране на всички технологични параметри я прави подходяща при прецизна обработка на детайли в електрониката и оптиката. Пълното отсъствие на масла осигурява и приложение в медицинската техника. Сред примерните приложения са оптически и отражателни компоненти в LED техниката, както и изработка на контактни лещи.

"Носещи най-високите постижения на съвременните технологии Робомашините предоставят на клиентите си възможности за високо ефективни, иновативни приложения. Енергоемкостта на всички модели е оптимирана и гарантира икономии. Fanuc България ще предложи не само най-добри цени, но и инсталиране и поддръжка в гаранционния и извън гаранционен срок. Fanuc обезпечава части 25 г. след пускане на машината", споделиха от компанията.

     
Източник: Fanuc

Ключови думи: Fanuc   Робомашини   Рободрил   Робокът   Робошот   обработващ центри   шприцове    

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоБизнесОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...