Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Meusburger издаде нов каталог за машино- и приборостроене - 19.02.2014

19.02.2014   |   Начало»Бизнес
 

Meusburger издаде нов каталог за машино- и приборостроене с обем над 170 страници, съобщиха от компанията. „Каталогът съдържа пълната гама от услуги и продукти на Meusburger, предназначени за машиностроенето. Акцентът е поставен върху стандартизираните елементи, тъй като именно в машиностроенето, където често една машина не прилича на друга, стандартизирането може да донесе решаващо предимство. Сложни системи могат да бъдат създадени по-ефективно, от гледна точка на разходите, чрез стандартизираните елементи. Благодарение на това отпада ценното време за обработване и производственият цикъл се съкращава. Освен това, се освобождава капацитет и произвеждащото предприятие може да се концентрира в основното си производство”, заявиха от Meusburger.

„Обширният асортимент от плочи и шини от отгряти (нормализирани) висококачествени стомани и високоякостен алуминий в склада на Meusburger, гарантира многообразни възможности за приложение. Чрез най-кратките срокове за доставка на пазара, клиентите си осигуряват спестяване на разходи в целия производствен процес. Допълнително Meusburger предлага индивидуални решения за обработки на CNC-обработващи центри по запитване на своите клиенти. Независимо дали при рязане и разкрояване, дълбоко пробиване, фрезоване, шлайфане или струговане - Meusburger предлага комплексни услуги”, допълниха от компанията.

     
Източник: Meusburger

Ключови думи: Meusburger   Мойсбургер   машиностроене   приборостроене   каталог   пробиване   фрезоване   шлайфане  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...