Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Спейскад ще представи решения на Predator DNC Software и Siemens PLM Software на MachTech & Metal

26.02.2014   |   Предстоящо
 

Спейскад ще вземе участие на специализираната изложба за машиностроене, металообработване, леярство и металургия MachTech & Metal 2014, която ще се проведе между 5 и 7 март т. г. в ИЕЦ София.

Компанията ще представи най-новия продукт в своето портфолиото - софтуерът Predator DNC, предназначен за мрежово управление и мониторинг на производства със CNC машини, позволяващ ефективно използване, минимални престои и максимална производителност на машинния парк.

На щанда на Спейскад (C1, зала 3) посетителите ще могат получат информация за всички новости в областта на софтуерните решения за автоматизация на проектирането, производството, управлението на жизнения цикъл на продуктите (CAD/CAM/CAE и PLM), оптимизация и симулация на процеси, управление на производства със CNC машини от Siemens PLM Software и Predator DNC Software.

В рамките на изложението Спейскад ще проведе семинар на тема "Оптимални решения за автоматизация на проектирането и производството на механични детайли и инструментална екипировка с CNC машини". Семинарът започва на 6 март от 10:30 ч. в зала 3. Безплатна покана може да откриете в сайта на фирмата.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   MachTech & Metal   ИЕЦ   Siemens PLM Software   Predator DNC Software   CNC  

Област: Предстоящо  

Hurco
SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...