Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Бюро за Развитие Техника ще представлява TECNIMETAL у нас - 26.02.2014

26.02.2014   |   Начало»Бизнес
 

Бюро за Развитие Техника разшири предлаганата гама с продукти на италианската фирма TECNIMETAL, съобщи Антоанета Генчева, управител на компанията. „TECNIMETAL е утвърден европейски производител на защити тип „хармоника“, телескопични и транспарантни защити, чистачи, кабеловодещи вериги, стружкоотвеждащи транспортьори и др.

Защитите тип „хармоника“ са изработени от висококачествени полимерни материали без лепене, устойчиви са на охлаждащи течности и различни химически агенти, демонстрират отлични механични показатели и износоустойчивост.

Телескопичните защити са с оптимизирана конструкция за високи натоварвания и силно запрашени среди. Изработени са от висококачествена полирана стомана от 1.5 до 3 мм и в специални изпълнения от неръждаема стомана.

Ще предлагаме и транспарантни (ролетни) защити, които са нискостойностно решение с отлични защитни характеристики, минимални размери, лесен монтаж, безшумно и плавно движение”, поясни г-жа Генчева.

„Интерес представлява и голямото разнообразии от размери и конструкции кабеловодещи вериги на TECNIMETAL от висококачествени материали, устойчиви на външни влияния, със сертификат за хранителната промишленост.

Гамата се допълва от различни лентови, верижни и спирални стружкоотвеждащи транспортьори и голямо разнообразие от допълнителни аксесоари. Скоро ще разполагаме със складови наличности от определени продукти”, заявиха от БР Техника.

     
Източник: Бюро за Развитие Техника

Ключови думи: Бюро за Развитие Техника   TECNIMETAL   защити тип „хармоника“   телескопични   транспарантни защити   чистачи   кабеловодещи вериги   стружкоотвеждащи транспортьори  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...