Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

TLL Media ще представи специализирани издания на MachTech & Metal 2014 и ще отразява онлайн трите изложбени дни

Водещото издателство за специализирана техническа периодика TLL Media по традиция ще вземе участие на международната изложба за машиностроене, металообработване, леярство и металургия от 5 до 7 март т.г.

На щанд В1 в зала 3 на Интер Експо Център София издателството ще представи Специално издание за металорежещи и металообработващи машини и новия брой на сп. Инженеринг ревю, чиято корична тема е посветена на струговите центри. Друг материал в областта на машините акцентира върху системите за дозиране при опаковане на хранителни продукти и напитки. Броят представя и възможностите за финансиране на машини и оборудване през новия програмен период 2014-2020 г.

По време на форума TLL Media ще отразява онлайн случващото се на изложението на специализирания ни портал за машиностроене MachineBuilding-Bulgaria.com.

Очаквайте електронния ни ежедневник MachTech & Metal 2014 Daily, който ще включва нови продукти и технологии, мнения и анализи на професионалисти и експерти в бранша, фирмени новини за клиенти, партньорства, бизнес инициативи, проекти, реализации, развитието на инициативите, съпътстващи изложението - Младежки кариерен форум “Аз, инженерът”, B2B MatchMaking и др.

Новостите от електронния ежедневник ще бъдат публикувани в медийните канали на издателство TLL Media, както и на официалния сайт на изложбата MachTech & Metal 2014, изложбения комплекс и в останалите социални онлайн платформи за комуникация на организаторите. Най-интересното от публикациите от изложбените дни ще бъде публикувано под формата на обстоен репортаж в следващия брой на сп. Инженеринг ревю.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   MachTech & Metal 2014   Инженеринг ревю   металорежещи   металообработващи машини  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...