Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Бош представи прахоулавящи системи за ударно-пробивни електроинструменти

04.03.2014   |   Технологии
 

Бош представи системи за прахоулавяне за своите ударно-пробивни електроинструменти от професионалните серии GDE 68, GDE 162, GDE max, GDE 16 Plus. Според компанията
използването на новите прахоуловители намалява чувствително запрашаването и последиците от работа в силно запрашена среда както за работника, така и за инструмента.

"Всички прахоуловителни приставки се отличават с лесната си употреба, минималното допълнително добавено тегло към машината и здравата си конструкция. С тяхна помощ изкъртването и разпробиването става почти без прах – прахът от пробиването се засмуква точно там, където възниква, като по този начин отпадавремеемкото и досадно почистване след работа. Професионалното сдружение на строителите в Германия – BG Bau потвърждава ефективността на Bosch системите за прахоулавяне чрез независими изпитвания – прахоуловителната система е оценена в най-високата категория – Тип 1", обясняват от компанията.

Приставката GDE 68 Professional е предназначена за пробиване със свредла и корони до 68 мм, GDE 162 Professional – за всички боркорони с диаметър до 162 мм.

Bosch GDE max Professional е подходяща за всички SDS-max перфоратори и къртачи от актуалната програма на Бош (с изключение на GSH 11 E Professional). Прахоуловителят се захваща с бърза връзка към инструмента, като има възможност за промяна на позицията му и работа с шила с дължина до 600 мм.

Bosch GDE 16 Plus Professional е приставката за прахоулавяне за дву- и трикилограмови перфоратори със захват SDS+ и позволява пробиване на отвори с дълбочина до 120 мм. Тя е съвместима с разнообразни модели прахосмукачки.

     
Източник: Бош

Ключови думи: Бош   Bosch   прахоулавящи системи   прахоуловители   прахосмукачки   ударно-пробивни инструменти   електроинструменти  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
Galika
DMG MORI

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


LD
CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

  БизнесВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоФирмена публикацияСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...