Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Партньорът на ЛД фирма MAE Gotzen закупи Eitel Pressen

04.03.2014   |   Бизнес
 

В началото на годината MAE Götzen, фирма от GESCO – Gruppe чрез дъщерното си дружерство в САЩ закупи фирма Eitel Pressen Inc. Orwingsburg, Pennsilvania, основана през 1973г. и пазарен лидер за изправящи преси с клиенти в автомобилната и авиационната промишленост, селскостопански и строителни машини от САЩ, Канада, Мексико и Южна Америка, съобщиха от фирма ЛД, представител на MAE Götzen у нас.

„Новата фирма MAE Eitel ще предлага най-новите разработки на МАЕ на линии и модулни машини за изправяне на високоякостни стомани с голяма дължина, както и пресите за монтаж на колооси.
С двете продуктови групи МАЕ заема над 60% от световния пазар на този сегмент.

С придобиването на Eitel Pressen, целта е да се направи стратегическа крачка на американския пазар. МАЕ технологията ще се предлага на всички клиенти на Eitel Pressen, едновременно с това ще се търсят нови клиенти в областта на металургичната и железопътната индустрия за машините за запресоване на колооси и за големите изправящи машини.

Едновременно с това МАЕ поема сервиза на изправящите преси Eitel и Hess. Само в САЩ работят повече от 1000 автоматични изправящи машини. С придобиването на Eitel Pressen МАЕ разширява пазарното си присъствие не само на американския пазар, но и в световен мащаб”, допълниха от ЛД.

Подробна информация и каталози на фирма MAE Götzen може да получите на щанд А2, зала 3 в Интер Експо Център по време на международната изложба за машиностроене, металообработване, леярство и металургия MachTech & Metal 2014 от 5 до 7 март т.

     
Източник: ЛД

Ключови думи: ЛД   MAE Gotzen   Eitel Pressen   изправящи преси  

Област: Бизнес  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...