Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Богата съпътстваща програма на MachTech & Metal 2014 на 5 март – първия ден на изложбата

05.03.2014   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Изложбите предлагат и доста плътна съпътстваща програма през трите дни, включваща двудневна сесия фирмени семинари, както и новия Младежки кариерен форум „Аз, инженерът”, Бизнес форума за иновации и конкурентоспособност – възможност за представяне на нови научни решения, продукти, услуги и успешни практики.

Отново в рамките на изложенията ще се проведат двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking. Инициативата се организира със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.
Официален медиен партньор на събитието е списанието на българската индустрия Инженеринг ревю.

Семинарна програма 5 март
Семинарната програма на международната специализирана изложба за машиностроене, металообработване, леярство и металургия MactTech&Metal на 5 март беше открита от фирма ВИЗИ Интернешънъл Техноложи ООД. Представянето с начален час 10:30 се проведе в ЗОНА БИЗНЕС ФОРУМ, ЗАЛА 3/ C19. Лектори на семинара бяха Недялко Гроздев – управител на ВИЗИ Интернешънъл Техноложи ООД и Диана Христозова – мениджър продажби на ВИЗИ Интернешънъл Техноложи ООД, които представиха новостите в проектирането и изработването на инструментална екипировка с VISI Workflow – новият двигател на Edgecam.

Сред акцентите в семинарната програма на изложението днес беше и семинарът на ЕСД България с начален час 11:30, отново в ЗАЛА 3/ C19. Лектор на семинара беше мениджърът по експорта на чешкия производител на висококачествени металорежещи машини KOVOSVIT MAS - г-н Pavel Cejka, който направи презентация на тема "Машините на KOVOSVIT MAS, вашият патньор по пътя към успеха".

С начален час 12:45 в Семинарната ЗАЛА 3/ C19 стартира семинарът на фирма Хофман Консулт България. Лектор на събитието беше Томас Шрайбер от MITSUBISHI ELECTRIC, който представи новостите в нишковите ерозийни машини.

Днес предстоят още:

Сред предстоящите акценти от семинарната програма на международната специализирана изложба за машиностроене, металообработване, леярство и металургия MactTech&Metal на 5 март в ЗОНА БИЗНЕС ФОРУМ, ЗАЛА 3/ C19 на Интер Експо Център е семинарът на фирма ВИЗИ Интернешънъл Техноложи с начален час 13:30. Лектор на презентацията на тема “Металорежещи инструменти от OSG Corporation” ще бъде Недялко Гроздев – управител на ВИЗИ Интернешънъл Техноложи ООД.

В 14:00 ще стартира семинарът на фирма ГАЛИКА с лектор Георги Владимиров - Инженер продажби в ГАЛИКА България. Той ще презентира новостите в OGP - Оптични технологии за гъвкаво автоматизирано 2-D и 3-D измерване.

Друг акцент в предстоящата програма е представянето на IBS Scherer, с начален час 14:30. Фирмата ще презентира съвременни решения за индустриално почистване и обезмасляване на метални повърхности и части. Лектор на семинара ще бъде Петрана Зайкова.

С начален час 15:00 в ЗАЛА 3/ C19 ще се проведе семинарът на фирма Рапид Прогрес, която ще представи новостите в CAD/CAM системите. Лектори на събитието ще бъдат Иван Вълков – управител на Рапид Прогрес ЕООД, чиято презентация ще акцентира върху ESPRIT CAD/CAM software, и Лъчезар Митев – Ръководител техническа поддръжка, който ще презентира продуктите на DS SolidWorks, KOMPAS-3D, SpaceClaim.

Семинарната програма на 5 март ще приключи със семинар на фирма ГАЛИКА, посветен на съвременните технически решения в изграждането на стругови центри за многооперационна обработка от INDEX TRAUB. Лектор на презентацията с начален час 16:00 ще бъде Виктор Блем - Регионален ръководител продажби INDEX TRAUB.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: ГАЛИКА   ВИЗИ Интернешънъл Техноложи   металорежещи инструменти   OSG Corporation  

Област: Събития  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...