Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Богата съпътстваща програма на MachTech & Metal 2014 на 5 март – първия ден на изложбата

05.03.2014   |   Начало»Събитията
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Изложбите предлагат и доста плътна съпътстваща програма през трите дни, включваща двудневна сесия фирмени семинари, както и новия Младежки кариерен форум „Аз, инженерът”, Бизнес форума за иновации и конкурентоспособност – възможност за представяне на нови научни решения, продукти, услуги и успешни практики.

Отново в рамките на изложенията ще се проведат двустранни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking. Инициативата се организира със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.
Официален медиен партньор на събитието е списанието на българската индустрия Инженеринг ревю.

Семинарна програма 5 март
Семинарната програма на международната специализирана изложба за машиностроене, металообработване, леярство и металургия MactTech&Metal на 5 март беше открита от фирма ВИЗИ Интернешънъл Техноложи ООД. Представянето с начален час 10:30 се проведе в ЗОНА БИЗНЕС ФОРУМ, ЗАЛА 3/ C19. Лектори на семинара бяха Недялко Гроздев – управител на ВИЗИ Интернешънъл Техноложи ООД и Диана Христозова – мениджър продажби на ВИЗИ Интернешънъл Техноложи ООД, които представиха новостите в проектирането и изработването на инструментална екипировка с VISI Workflow – новият двигател на Edgecam.

Сред акцентите в семинарната програма на изложението днес беше и семинарът на ЕСД България с начален час 11:30, отново в ЗАЛА 3/ C19. Лектор на семинара беше мениджърът по експорта на чешкия производител на висококачествени металорежещи машини KOVOSVIT MAS - г-н Pavel Cejka, който направи презентация на тема "Машините на KOVOSVIT MAS, вашият патньор по пътя към успеха".

С начален час 12:45 в Семинарната ЗАЛА 3/ C19 стартира семинарът на фирма Хофман Консулт България. Лектор на събитието беше Томас Шрайбер от MITSUBISHI ELECTRIC, който представи новостите в нишковите ерозийни машини.

Днес предстоят още:

Сред предстоящите акценти от семинарната програма на международната специализирана изложба за машиностроене, металообработване, леярство и металургия MactTech&Metal на 5 март в ЗОНА БИЗНЕС ФОРУМ, ЗАЛА 3/ C19 на Интер Експо Център е семинарът на фирма ВИЗИ Интернешънъл Техноложи с начален час 13:30. Лектор на презентацията на тема “Металорежещи инструменти от OSG Corporation” ще бъде Недялко Гроздев – управител на ВИЗИ Интернешънъл Техноложи ООД.

В 14:00 ще стартира семинарът на фирма ГАЛИКА с лектор Георги Владимиров - Инженер продажби в ГАЛИКА България. Той ще презентира новостите в OGP - Оптични технологии за гъвкаво автоматизирано 2-D и 3-D измерване.

Друг акцент в предстоящата програма е представянето на IBS Scherer, с начален час 14:30. Фирмата ще презентира съвременни решения за индустриално почистване и обезмасляване на метални повърхности и части. Лектор на семинара ще бъде Петрана Зайкова.

С начален час 15:00 в ЗАЛА 3/ C19 ще се проведе семинарът на фирма Рапид Прогрес, която ще представи новостите в CAD/CAM системите. Лектори на събитието ще бъдат Иван Вълков – управител на Рапид Прогрес ЕООД, чиято презентация ще акцентира върху ESPRIT CAD/CAM software, и Лъчезар Митев – Ръководител техническа поддръжка, който ще презентира продуктите на DS SolidWorks, KOMPAS-3D, SpaceClaim.

Семинарната програма на 5 март ще приключи със семинар на фирма ГАЛИКА, посветен на съвременните технически решения в изграждането на стругови центри за многооперационна обработка от INDEX TRAUB. Лектор на презентацията с начален час 16:00 ще бъде Виктор Блем - Регионален ръководител продажби INDEX TRAUB.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: ГАЛИКА   ВИЗИ Интернешънъл Техноложи   металорежещи инструменти   OSG Corporation  

Област: Събития  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Събитията

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...