Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Каммартон България представя нови партньори в обработката на метали на MachTech & Metal

05.03.2014   |   Начало»Експертно
Редактор
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова
Пепа Петрунова Редактор
Пепа Петрунова

Фирма Каммартон България е един от традиционните изложители на MachTech & Metal. Нейният управител г-жа Лилия Горанова представя продуктите, които фирмата демонстрира на щанд А9 в зала 3 на MachTech & Metal и очакванията си от изложението.

На изложението MachTech & Metal представяме част от гамата продукти на групата "Заваряване и рязане", както и някои от новите си партньори на полето на обработката на метали – Herber Engineering, Soco machinery, Vernet Behringer, Enerpac.

Акцент е представянето на заваръчен робот Yaskawa Motoman. Бихме искали да изтъкнем, че вече имаме 6 инсталирани и успешно работещи подобни роботи на територията на България. Използването им повишава производителността и качеството на направените шевове и е гаранция за получаването на много отговорни поръчки от западни фирми. 6-осевият YASKAWA MOTOMAN-MA1400 робот е разработен с цел постигане на оптимални резултати в изключително трудни условия и най-вече да отговори на високите изисквания на приложенията за електродъгово заваряване. С превъзходна система на телоподаване и максимален работен диапазон от 1,434 мм  значително подобрява качеството на заваряване.

Herber Engineering AB произвежда най-висок клас хидравлични и електрически машини за студено огъване на тръби. Прецизността и гъвкавостта са основен критерий за тези машини и потребителят трябва да се чувства сигурен при избора си на доставчик. Именно по тази причина, всяка машина според се произвежда според  индивидуалните нужди и изисквания на клиента.

Ние предлагаме решение на често срещани проблеми, в повечето случаи - цялостно системни решения. В това е нашата сила: отчитаме нуждите на клиента и предлагаме цялостни оптимални решения. HERBER разширява своя диапазон от машини с новото си сътрудничество със SOCO MACHINERY CO. LTD от Тайчунг, Тайван. Основана през 1979 година, към момента тя е глобалният лидер в производството на CNC машини в света. За последната година са били произведени над 600 тръбоогъващи машини и в допълнение 3000 вида други машини. Оборотът на SOCO е над 90 милиона щатски долари.

VERNET BEHRINGER – Франция – от създаването си преди повече от 120г. е специализирана в проектирането и производството на металорежещи машини, с един от най-пълните продуктови гами в индустрията, персонализирани инсталации и разработка на софтуер, основно насочен към производителите на стоманени панели и на структурирана стомана. Машините  VERNET BEHRINGER са известни със своята лекота на работа , ниски разходи за поддръжка и изключително надеждност, независимо от работната среда. В отговор на нуждите на нашата клиентска база , VERNET BEHRINGER се превърна в истински глобален технически консултант, доставящ цялостни системни решения , осигуряващи развитие, анализ и оптимизиране на производствения процес.

Представяме също така продукти на световния лидер в областта на хидравлични инструменти за повдигане на товари, метални конструкции и строителни елементи ENERPAC, чийто изключителен дистрибутор за страната е Каммартон България.

Естествено представяме и други съпътстващи продукти от богатата ни гама, които биха били интересни и полезни за нашите клиенти – маркиращи продукти на английския производител Pryor Marking и консумативи Nissen за пълна проследяемост на технологичните процеси.

Какво очаквате от участието в индустриалното В2В изложение MachTech & Metal?
Фирмата ни е позната за повечето производители и ние не очакваме, че тук ще намерим нови клиенти. По-скоро очакваме клиентите да открият нови възможности, да се запознаят с някои относително нови продукти в нашата изключително широка гама. Най-важното ни послание, което бихме искали да стигне до клиентите, които ще ни посетят на изложението е, че те могат да разчитат на нашите специалисти. Достатъчно е само да спомена, че в екипа на групата "Заваряване и рязане" имаме двама евроинженери по заваряване, както и специалисти с повече от 20 години практически опит. Колкото до ползите за нас, ние със сигурност се преориентираме и преосмисляме участието си на изложения. Считаме да се откажем от големите "всеядни" изложения и да се насочим само към специализирани. MachTech&Metal е само първото от няколкото специализирани изложения, в които планираме да участваме и се надяваме да докаже, че сме избрали правилна стратегия.

     
Източник: Интер Експо Център

Ключови думи: Интер Експо Център   MachTech&Metal   Каммартон България   заваряване   рязане   хидравлични инструменти  

Област: Експертно  

SpaceCAD
Подобни статии
hofmann
РАИС
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Експертно

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2024 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияВидео на седмицатаБизнесТехнологииПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииРеализацииКариериСъбитиятаОбяви за работа
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...