Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хайкад Инфотех организира курсове за проектиране на изделия от пластмаса

Хайкад Инфотех организира курсове "Инструментална екипировка за изделия от пластмаса – конструиране, технологии, производство", съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от команията. Основни теми ще бъдат: съвременни полимерни материали, основи на проектирането на инструментална екипировка; CAD/CAM/CAE системи за проектиране и симулация; технологии за производство на ИЕ, металорежещи машини; проектен мениджмънт и офериране в предприятия за ИЕ.

Обученията с продължителност 15 дни (120 астрономически часа) ще се проведат в Пловдив и София или по договореност в други градове.

"Обучителните модули са подготвени от екип от преподаватели с дългогодишен опит в областта на технологиите и процесите за производство на изделия от пластмаса, и проектирането на ИЕ от пластмаса и специалисти с широк производствен опит от предприятия за производство на инструментална екипировка. Отчетени са модерните тенденции за материали, технологии, машини и прозводство на изделия от пластмаса и ИЕ. Разработени са съобразно съвременни методики на преподаване включващи интерективни презентации и практически занятия провеждани в предприятия за ИЕ", обясняват организаторите.

Преподаватели в отделните модули са доц. М.Натова, доц. П. Събев, доц. П. Угринов, инж. Х. Карасавов, инж. Р. Куюмджиян, инж. Ф. Селимов, инж. Д. Дурулийски.

Записването става чрез изпращане на запитване на ел. поща: contact@haycad-infotech.bg. Телефон за информация: 0879 051570.

     
Източник: Хайкад Инфотех

Ключови думи: Хайкад Инфотех   полимерни материали   пластмаси   инструментална екипировка  

Област: Машиностроене  

SpaceCAD
DMG MORI
Подобни статии
hofmann
РАИС
Galika
ПАКС Сълюшънс  ADS TEC

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Предстоящо
DMG MORI mobile

Специализиран портал от групата IndustryInfo.bg

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоПроектиОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариИнвестицииОбяви за работаРеализацииСъбитиятаТехнологии
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...