Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Хайкад Инфотех организира курсове за проектиране на изделия от пластмаса

19.03.2014   |   Предстоящо
 

Хайкад Инфотех организира курсове "Инструментална екипировка за изделия от пластмаса – конструиране, технологии, производство", съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от команията. Основни теми ще бъдат: съвременни полимерни материали, основи на проектирането на инструментална екипировка; CAD/CAM/CAE системи за проектиране и симулация; технологии за производство на ИЕ, металорежещи машини; проектен мениджмънт и офериране в предприятия за ИЕ.

Обученията с продължителност 15 дни (120 астрономически часа) ще се проведат в Пловдив и София или по договореност в други градове.

"Обучителните модули са подготвени от екип от преподаватели с дългогодишен опит в областта на технологиите и процесите за производство на изделия от пластмаса, и проектирането на ИЕ от пластмаса и специалисти с широк производствен опит от предприятия за производство на инструментална екипировка. Отчетени са модерните тенденции за материали, технологии, машини и прозводство на изделия от пластмаса и ИЕ. Разработени са съобразно съвременни методики на преподаване включващи интерективни презентации и практически занятия провеждани в предприятия за ИЕ", обясняват организаторите.

Преподаватели в отделните модули са доц. М.Натова, доц. П. Събев, доц. П. Угринов, инж. Х. Карасавов, инж. Р. Куюмджиян, инж. Ф. Селимов, инж. Д. Дурулийски.

Записването става чрез изпращане на запитване на ел. поща: contact@haycad-infotech.bg. Телефон за информация: 0879 051570.

     
Източник: Хайкад Инфотех

Ключови думи: Хайкад Инфотех   полимерни материали   пластмаси   инструментална екипировка  

Област: Машиностроене  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...