Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Thomas Herzog вече е представител на Gerber Maschinenbau у нас - 28.04.2014

28.04.2014   |   Начало»Бизнес
 

Thomas Herzog Werkzeugmaschinen пое официално представителството на швейцарската фирма Gerber Maschinenbau за България, съобщиха от компанията. „Gerber Maschinenbau прилага техниката на четково хонинговане повече от 50 години. Най-напред машините са били въведени за обработка и полиране на рубинени камъни за  часовници, по-късно за заобляне и полиране на режещи инструменти от твърд метал и CBN.

Дългогодишното сътрудничество с различни потребители и последователното усъвършенствуване на процесите на обработка доведе до лансирането на серията ВР-МХ. Това ново модулно конструирано поколение машини позволява допълнително прецизно почистване по мокър и сух способ”, заявиха от Thomas Herzog.

„Машините ВР-МХ работят с технически четки, които причиняват репродуцираща ерозия на материала по време на процеса хониговане/полиране. За почистване се използват напластени с шливоващи зърна пластмасови четки. За полиране и за чуствителни заобляния на ръбовете се прилагат естествени четки със специални диамантени пасти.

ВР-МХ намират приложение в производството на резбонарезни пластини, свредла, PCD-режещи инструменти, ламели, ротори и статори, шнекови валове, кожуси за зъбни помпи, твърдосплавни пръти и тръбички, капаци, печати за монети и др.”, допълниха от компанията.

     
Източник: Thomas Herzog

Ключови думи: Thomas Herzog   Gerber Maschinenbau   хониговане   полиране  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...