Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Siemens PLM Software представи Solid Edge 7 - 22.05.2014

22.05.2014   |   Начало»Технологии
 

Siemens PLM Software представи най-новата версия на своята 3D CAD система Solid Edge - ST7, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от българския PLM и CAD/CAM доставчик Спейскад.

Според производителите разширенията и подобренията в Solid Edge ST7 значително ускоряват проектирането на продукти чрез петкратно увеличение на производителността при 3D моделиране, подобрено управление на процесите, подобрения в потребителския интерфейс и изцяло нови функционални възможности.

"Solid Edge ST7 включва нова функционалност, която значително ускорява процеса при проектиране на продукти. Внесените в последната версия подобрения в 3D моделирането и рендеринга позволяват някои задачи да бъдат изпълнявани до пет пъти по-бързо от предишната версия. Допълнителна производителност и ефективност се постига заедно с подобрения в управлението на процеса при проектиране и потребителския интерфейс", обясняват от Спейскад.

Нови в Solid Edge ST7 са вградените възможности за рендеринг, предоставени от KeyShot технологията на Luxion, за бързо и лесно създаване на фотореалистични изображения и анимации - директно в работната среда за моделиране. Това води до значително подобрение в цялостното качество на фотореалистичните изображенията на собствените Solid Edge 3D модели – в реално време и до 5 пъти по-бързо.

Новата функционалност за 3D скициране в Solid Edge ST7 подобрява ефективността в различни сценарии за моделиране. Solid Edge ST7 предлага и редица подобрения в интерфейка като нова стартова страница, нови фокусирани учебни пътеки, нови визуалните инструменти за разширени съвети.

Във връзка с обявяването на новия Solid Edge Siemens PLM Software добави поддръжка на нови собствени и на външни приложения. Те разширяват възможностите на продукта чрез интегрирани решения за библиотеки от стандартни детайли, симулация, производство и поддръжка на мобилни устройства. В момента има над 500 допълващи приложения към Solid Edge.

"Solid Edge ST7 значително вдига летвата - неговите нови подобрения помагат да се осигури много по-бърза, по-лека крива на обучение за нови потребители и подобрена ефективност за опитните конструктори. Това прави нашата изключителна Синхронна технология още по-достъпна за всички, а разширяването на нашата еко система от партньорски приложения дава самочувствие на нашите потребители да предефинират отново границите на възможното", обясни Карстен Нюбъри, старши вицепрезидент и генерален мениджър на звеното Mainstream Engineering Software при Siemens PLM Software.

     
Източник: Спейскад

Ключови думи: Спейскад   Siemens PLM Software   Solid Edge   PLM   CAD/CAM   3D моделиране  

Област: Машиностроене   Технологии  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...