Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Filtermist въведе нов модел двигател IE3 за всички модели филтри за маслена мъгла FX - 28.05.2014

Производителят на филтриращи системи Filtermist International въведе използването на нови IE3 двигатели за всички модели филтри за маслена мъгла от серията FX, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от фирма Лазатек, представител на Filtermist у нас.

"IE3 са високоефективни мотори (HEM) с по-високо съдържание на мед в сравнение със стандартните двигатели. Те консумират по-малко електроенергия от предшествениците си IE1 и IE2. Като компания с поглед в бъдещето, Filtermist реши да въведе новите IE3 двигатели, за да покаже своята ангажираност и отговорност към опазването на околната среда", обясниха производителите.

Благодарение на новите по-високо ефективни двигатели филтрите за маслена мъгла - модели FX4002 и FX5002, са с по-малка мощност. Чрез използването на новите мотори е възможно постигането на по-ниско енергопотребление с 17,2%.

"Продаваме нашите продукти в повече от 60 държави по света. Във всяка от тях намаляването на потреблението на електроенергия е основен приоритет както по отношение на разходите, така и в екологичен аспект. Искаме нашите клиенти да живеят със съзнанието, че правят всичко по силите си, за да намалят консумацията на електроенергия, чиято цена непрекъснато нараства в глобален аспект", обясни изпълнителният директор на Filtermist, Джеймс Стенсфийлд.

     
Източник: Лазатек

Ключови думи: Лазатек   Filtermist   маслени филтри  

Област: Технологии  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Технологии
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...