Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Солтех с нови услуги за българския пазар - 08.07.2014

08.07.2014   |   Начало»Бизнес
 

Доставчикът на комплексни технологични решения в металообработването Солтех вече предлага на своите клиенти и услуги по измерване на детайли с трикоординатна CMM машина, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от компанията. От специалните условия могат да се възползват фирми, които разполагат с 3D модел на измервания обект.

Солтех, която е и официален дистрибутор на софтуерните решения на Siemens PLM, е заложила на програмния модул NX CMM Inspection programming в новата услуга. На 12 и 13 юни 2014 г. Солтех проведе Дни на отворените врати съвместно с фирма Полимета С, акцент на които беше „Оne-stop” концепцията за работа от идеята до завършения продукт чрез платформата NX на Siemens PLM. В края на презентацията беше демонстрирано именно измерването на проектирания и изработен детайл с помощта на трикоординатна измервателна машина в NX среда.

В допълнение на новостите, фирмата вече предлага на своята интернет страница онлайн магазин за ползване на софтуерни програми на Siemens PLM на абонаментен принцип. Първите продукти са CAD решенията Solid Edge 3D и графичният редактор 3Dsync. Към тях скоро ще се присъедини и CAE програмата FEMAP за якостни и температурни изчисления по метода на крайните елементи.

     
Източник: Солтех

Ключови думи: Солтех   Siemens PLM   NX   Solid Edge 3D   3Dsync   FEMAP   3D проектиране  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...