Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Хайкад Инфотех ще проведе курс за инструментална екипировка за изделия от пластмаса в София

18.09.2014   |   Предстоящо
 
Хайкад Инфотех ще проведе курс на тема "Инструментална екипировка за изделия от пластмаса – конструиране, технологии, производство" между 18 септември и 3 октомври т. г. в София, съобщиха за MachineBuilding-Bulgaria.com от фирмата.
 
Обучението с продължителност от 100 учебни часа е насочено към специалисти с познания за работа като конструктори на инструментална екипировка или технолози, работещи в производствени предприятия. Основните теми ще бъдат: съвременни полимерни материали, основи на проектирането на инструментална екипировка; CAD/CAM/CAE системи за проектиране и симулация; технологии за производство на ИЕ, металорежещи машини; проектен мениджмънт и офериране на ИЕ.
 
"Преподавателите са с дългогодишен опит в областта на технологиите и процесите за производство на изделия от пластмаса и проектирането на ИЕ от пластмаса и специалисти с широк производствен опит от предприятия за производство на инструментална екипировка. Отчетени са модерните тенденции за материали, технологии, машини и прозводство на изделия от пластмаса и ИЕ. Разработени са съобразно съвременни методики на преподаване, включващи интерективни презентации и практически занятия, провеждани в предприятия за ИЕ", обясниха от компанията.
 
През следващите месеци Хайкад Инфотех организира и други курсове в различни градове на страната: CATIA Mechanical Product Development (Пловдив, Варна, Габрово, Ямбол, Русе, Смолян); Симулация на шприцови процеси за изделия от пластмаса с Moldex3D (Пловдив, Русе); CATIA Machining - Основен курс (Пловдив); Проектиране на автомобилни компоненти (Пловдив); Якостни симулации с CATIA FEM (Пловдив); Piping&Tubing Design с САTIA (Варна). 
 
За записване и допълнителна информация: e-mail:contact@haycad-infotech.bg; тел. 0879 051570.
     
Източник: Хайкад Инфотех

Ключови думи: Хайкад Инфотех   полимерни материали   пластмаси   инструментална екипировка   пластмасови изделия  

Област: Предстоящо  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиСъбитиятаТехнологииПредстоящоБизнесОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...