Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

БР Техника представя нови хидравлични компоненти и системи на Bosch Rexroth на МТП Пловдив

В рамките на участието си на МТП Пловдив 2014 фирма БР Техника ще представи иновативни продукти на световния лидер в производството на хидравлични компоненти и системи Bosch Rexroth, съобщиха за MachineBuilding-Bulgaria.com от компанията. 
 
„Сред тях ще бъде функционален модел на затворена система за синхронизиране и позициониране на хидравлични цилиндри, който показва най-новите разработки на фирмата в тази област и комбинацията от хидравлика и електроника за постигане на прецизно движение, позициониране и синхронизиране на хидравлични цилиндри, която е необходимост във всички съвременни машини.
 
Другата новост на щанда на БР Техника ще бъде високомоментен радиално-бутален хидромотор, подходящ за директно задвижване (без редуктор) с висок въртящ момент и ниска скорост, намиращ много голямо приложение в енергетиката, минната и химическата индустрия.
 
По традиция БР Техника ще покаже и производството си на хидравлични агрегати и системи, като на щанда всеки посетител ще може да се запознае отблизо с компактни хидравлични агрегати, а по-голямо внимание ще бъде обърнато на агрегат с ниско ниво на шум - иновация, необходима при производство на асансьори и повдигателни съоръжения, машини за производство на пластмаса, лаборатории и зали за обучения”, заявиха от БР Техника.
 
„В допълнение на голямата продуктова гама на Bosch Rexroth ще бъдат представени всички предлагани компоненти – помпи, клапани, разпределители, хидравлични акумулатори, филтри, охладители. На щанда ще могат да се видят и пълната гама от продукти за линейни премествания – линейни лагери, призматични направляващи и сачмени танкети, както и сачмено-винтови двойки. Новост са и кабеловодещите вериги на фирма Tecnimetal, Италия. Всеки посетител ще може да се убеди в ергономичните качества на работните столове на Bosch Rexroth и на оборудваното монтажно работно място”, допълниха изложителите.
     
Източник: БР Техника

Ключови думи: БР Техника   Bosch Rexroth   хидравлични цилиндри   радиално-бутален хидромотор   помпи   клапани   разпределители  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Новини от МТП Пловдив

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...