Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IPO–Bosch Diesel Centre – Вашият специалист за ремонт и диагностика на дизелови системи

За посетителите на тазгодишното издание на МТП Пловдив на външна площ XII - 10 ИПО ООД демонстрира продуктите и услугите на сервиза IPO-Bosch Diesel Centre. 
 
Дизеловият сервиз от семейството на Bosch е изграден по най-съвременни изисквания и с пълно оборудване, препоръчвано от Bosch за ремонт на горивни системи - последно поколение дизелови стендове EPS и BOSCH. IPO-Bosch Diesel Centre предлага екпертни услуги и решения за ремонт и поддръжка на най-съвременните дизелови технологии от специалисти с дългогодишен стаж, преминали всички препоръчвани от Bosch международни обучения.
 
В услугите на сервиза влизат извършване на ремонт и диагностика на горивни системи дизел с електронно управление, ремонт на механични ГНП и дюзи, радио-бутални помпи с електронно управление, CR-помпи и дюзи, както и на система помпа-дюза. Също така в IPO-Bosch Diesel Centre се предлага пълен гаранционен и извънгаранционен сервиз и продажба на резервни части BOSCH с качество на оригинално оборудване и едногодишна гаранция.
 
Едно от основните предимства на IPO-Bosch Diesel Centre пред други сервизи е извършването на ремонти така, както производителя Bosch препоръчва – изцяло с оригинални резервни части, без компромис с алтернативни. Също така основен приоритет са висококвалифицираните техници, които познават горивните системи до най-малкия детайл. Така проблемите на клиентите са бързо идентифицирани и възможностите за грешка се свеждат то минимум. Особено важна роля изиграва необходимостта от постоянните обучения на специалистите за това те да са информирани и да познават всяко едно нововъведение.
     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Bosch   IPO–Bosch Diesel Centre   дизелов сервиз   Международен панаир Пловдив  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Новини от МТП Пловдив

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...