Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Общ български щанд на панаира Z Subcontracting Fair 2015 в Лайпциг

24.02.2015   |   Предстоящо
 
Германо-Българската индустриално-търговска камара като официално представителство на Лайпцигски панаир за България организира общ български щанд на международния панаир за поддоставчици на части, компоненти, модули и технологии Z 2015 - Subcontracting Fair от 24 до 27 февруари 2015 г. в Лайпциг, Германия, съобщиха от Камарата.
 
В началото на 2015 г. с паралелно протичащите машиностроителен панаир INTEC и панаира за поддоставчици Z, Лайпциг за пореден път ще се превърне в център за металообработващата, автомобилната промишленост, изграждане на съоръжения, инструментостроене и електрониката в Европа. 
 
Панаирът за поддоставчици Z е със силно международно участие. Фирми от България редовно присъстват в Лайпциг и използват специализираните панаири за представяне на своето портфолио и за трансграничен обмен. Изложителите на Z осигуряват представителна част от заготовки, части и компоненти, сложни композитни изкуствени влакна и мехатронни системи, както и технологии и услуги за разработването и производството на компоненти за изброените по-горе браншове.
 
Със своята ориентация Z е идеалното допълнение на паралелно протичащия машиностроителен панаир INTEC. На фокус тук са инструментални машини, специални машини, инструменти, инструментална екипировка, както и устройства, модули, машинни елементи и лазерни системи за обработка на материали. Самите изложители на INTEC са потенциални клиенти на фирмите, представящи се на изложението Z. 
 
Лайпцигският панаир предоставя преференциални цени за българските изложители на общия щанд, както и допълнителни възможности за безплатно участие в бизнес срещи и форум на изложителите.
 
Форум на изложителите - На изложителите се предоставя безплатно възможността да презентират своята фирма, продукти и услуги на английски или немски език с продължителност 15 – 20 минути в рамките на този форум, който ще се проведе директно в изложбената палата.
 
Бизнес срещи – безплатно участие за изложителите в традиционно организирания от индустриално-търговската камара в Лайпциг и Enterprise Europe Network Sachsen международен кооперационен форум и билатерални срещи Business-Meetings: CONTACT. 
 
За повече информация относно участие на изложението се свържете с Кремена Вълчева, тел. 02/ 816 3027, kremena.valcheva@ahk.bg.
     
Източник: ГБИТК

Ключови думи: ГБИТК   щанд   Z 2015 - Subcontracting Fair   INTEC   Лайбциг  

Област: Автоматизация   Машиностроене   Предстоящо  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Robotics-Bulgaria.com

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Предстоящо

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване

© Copyright 2010 - 2021 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...