Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Дизелови генератори Cummins Power Generation от ИПО ООД – иновационни технологии в управлението и експлоатацията

На външна площ XII–10 на Международния технически панаир в Пловдив, като официален дистрибутор за България, ИПО ООД демонстрира гамата дизелови генератори Cummins Power Generation. Сред изложените и пускани в действие експонати са генераторите C17 D5, C55 D5 и C150 D5, които могат да бъдат тествани от посетителите. 
 
CPG е световен лидер в разработката и производството на дизелови и газови генератори, както и в дизайна, производството и доставката на интегрирана генераторна екипировка. CPG са единствените дизелови генератори, които са проектирани, изградени и тествани изцяло от един-единствен производител. Всички компоненти на захранващата система – двигател, алтернатор, електроника, филтри и т. н., са проектирани и произведени от CPG, което означава, че гаранцията се поема от един-единствен производител.
 
ИПО ООД доставя пълната продуктова гамa на Cummins Power Generation, като предлага гаранционно и извънгаранционно сервизно обслужване, ремонти, оригинални резервни части и консумативи. Фирмата разполага с добре оборудвани подвижни работилници за извършване на ремонтни дейности на място при клиента, склад с налични резервни части и консумативи, както и с напълно оборудван сервиз и квалифицирани механици.
 
Едно от основните предимства на марката е функционалността на машините, предлагана посредством системата за отдалечен мониторинг на CPG. Серията устройства PowerCommand 500/550 предоставя удобен метод за дистанционно наблюдение, измерване и контрол на основните параметри на дизеловия генератор.
 
Значително предимство за клиентите се оказва също и уеббазираният софтуер (PowerSuite 5.0), на Cummins Power Generation, който помага за изчисляване на необходимата мощност на генератор за всеки проект. С уеббазираната програма, която е достъпна след БЕЗПЛАТНА регистрация, всеки клиент (проектант, изпълнител или инвеститор) може да заложи всички консуматори, които иска да резервира, както и напрежението, което е необходимо. Така програмата според специфичните потребности на всеки товар ще подбере най–подходящия генератор. 
 
Повече за дизеловите генератори Cummins Power Generation може да видите тук.
     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Международен панаир Пловдив   дизелови генератори   Cummins Power Generation  

Област: Технологии  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Новини от МТП Пловдив
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ
Условия за ползване
Изисквания и условия за реклама
Карта на сайта

© Copyright 2010 - 2023 ТИ ЕЛ ЕЛ МЕДИА ООД. Всички права запазени.

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...