Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ИПО представя тежкотоварни и високопроходими дизелови мотокари IPO Lifts, произведени в България - 02.10.2014

Посетителите на тазгодишния МТП Пловдив могат да станат свидетели на нововъведената на пазара линия дизелови мотокари IPO Lifts на външна площ XII–10, като сред изложените експонати са машини с 4, 7, 16 и 20 тона товароносимост.

С товароподемност от 3 до 32 тона дизеловите мотокари IPO Lifts се характеризират с отличен дизайн, висока ефективност и надеждност. Изключително предимство на новоразработените машини е внимателният подбор на вградените компоненти – Perkins, Cummins, Dana Spicer, Yanmar, Dana, Graziano, Hella, Walvoil и др.

Заложените компоненти дават висока ефективност, надеждност и дълга продължителност на експлоатация. От изключителна важност за производствения екип e прецизната приложимост на всяка еднa машина към товаро-разтоварните нужди на различните потребители. Затова приоритет при производствената практика е възможността за изработване на кари със специално предназначение, изцяло съгласно специфичните изисквания на клиента. Това означава, че произведените мотокари могат да отговарят на различни параметри по отношение на проходимост, товароносимост и височина на повдигане.

Внимателната селекция на компоненти, вградени в мотокарите, осигурява отличната производителност на машините. Двигателят е специално проектиран за приложението му в мотокари и гарантира висока производителност, удължен интервал между сервизните обслужвания и нисък разход на гориво.

Висококачествени двигателни мостове, трансмисии и хидравлични системи осигуряват лесна и комфортна експлоатация. Гумите, произведени специално за високопроходими машини с дълъг срок на експлоатация, имат отлично приложение в трудни и неурегулирани терени.

Специалната серия високопроходими (4х4) кари на IPO Lifts са изключително сигурно и адаптивно решение за всякакъв вид тежки и трудно-проходими терени. Те се отличават с висока продуктивност и надеждност въпреки трудностите, срещани при работа на непроходими за обикновенните машини местности. Моделите 4х4 на IPO Lifts са подходящи за всякакъв вид условия на работа – горски терени, мини, строителни площадки, пустинни/пясъчни райони и т. н. Машините се характеризират с увеличен радиус на завиване и се предлагат както с един, така и с два управляеми моста – 4х4х4. Специалните параметри осигуряват висока маневреност и проходимост, както и отлична продуктивност в тежки условия на работа.

Повече за дизелови мотокари IPO Lifts вижте тук.

     
Източник: ИПО

Ключови думи: ИПО   Международен панаир Пловдив   IPO Lifts   дизелови мотокари  

Област: Машиностроене   Технологии  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Новини от МТП Пловдив
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесПредстоящоВидео на седмицатаТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...