Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Mitsubishi Electric ще представи нови разработки на изложението EuroBLECH в Хановер

08.10.2014   |   Технологии
 
Mitsubishi Electric ще вземе участие в изложението за технологии за обработка на листов метал EuroBLECH, което се провежда между 21 и 25 октомври т. г. в Хановер, Германия, съобщиха за Machinebuilding-Bulgaria.com от фирма Хофман Консулт България, представител на Mitsubishi Electric у нас.
 
Над 1500 изложители от 40 страни ще представят своите решения в осем изложбени зали, демонстрирайки голям набор от машини, инструменти и системи. Предишното издание на форума бе посетено от над 60 000 търговски специалисти от 98 страни. 
 
Панаирът EuroBLECH, структуриран в 15 технологични области, покрива цялата верига на процеса на предварителната обработка от: полуготови продукти, компоненти, обработка, рязане, оформяне, огъване, присъединяване, заваряване, обработка на хибридни структури, обработка на повърхности, инструменти и технологии за контрол, CAD/CAM системи, системи за осигуряване на качеството и др.
 
На щанда на Mitsubishi Electric (F14, зала 15) посетителите ще имат възможност да видят на живо работата на следните разработки: оптична машина за лазерно рязане ML3015NX-F40 (4 KW), CO2-машина за лазерно рязане ML3015eX-45CFR + SCX Automation, нишкова ерозийна машина MV1200R, нишкова ерозийна машина MP2400.
 
"Немският партньор на Хофман Консулт България Mitsubishi Electric е водещ световен производител на нишкови и обемни ерозийни машини, както и на машини за стартови отвори. За компаниите, които инвестират в иновативни машини, инструменти и системи за обработка на листов метал, изложението е най-добрата дестинация, където могат да открият подходящо оборудване и решения. За производители и доставчици на технологии на работа с листов метал, водещият търговски панаир в индустрията е централната платформа за международен бизнес. Нишковите ерозийни машини на фирма Mitsubishi Electric също така може да намерите сред водещите производители и у нас като: Цератицит България, ИТД Механик, ИМИ Ботевград, Бимекс Лимитид, Профилинк и др.", споделиха от Хофман Консулт България.
     
Източник: Хофман Консулт

Ключови думи: Хофман Консулт   Mitsubishi Electric   EuroBLECH  

Област: Бизнес  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Технологии

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...