Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Дебулко инвестира близо 100 000 евро в производствената си база в с. Мусачево - 12.11.2014

12.11.2014   |   Начало»Инвестиции
 
ДеБулКо е българско дружество, занимаващо се с проектиране и производство на рекламни стелажи, оборудване за магазини и метални изделия за индустрията. Клиенти на фирмата са водещи компании от областта на хранително– вкусовата, химическата, автомобилната промишленост, издателската дейност и търговията.
 
ДеБулKо разполага със собствена производствена база, оборудвана с голям набор от съвременни машини за обработка на метални изделия, с които предлагаме и съответните услуги: CNC гилотина, CNC огъване на тел, CNC огъване на ламарина, CNC щанцоване, Точково заваряване, Лазерно рязане, Прахово боядисване.
 
ДеБулKо планира инвестиция от почти 100 000 евро в базата си в софийското село Мусачево. С това компанията ще реши дългогодишните си проблеми с електропреносната мрежа в региона. Въпреки многобройните жалби, изпращани от компанията, проблемите с прекъсванията на електроенергията продължават. Това създава предпоставки за забавяне на проектите, по които фирмата работа, както и опасност от повреди в останалата апаратура.
 
За да се справи с този сериозен проблем, ДеБулKо ще се сдобие с най-съвременните токозахранващи и токоподдържащи устройства, които ще й позволят да продължава непрекъснатата работа в производствената база Мусачево и – най-вече – без да зависи от недостатъците на електрическата мрежа.
 
Уредите, в които ДеБулKо планира да инвестира са следните: Трифазен дизелов генератор, безшумен тип с автоматичен старт и автоматичен прекъсвач с максимална мощност  kVA/kW- 330/264; АВР табло  с моторизиран превключвател за автоматично управление за захранване на всички консуматори; Два броя UPS с мощност 120  kVA / 96  kW, трифазен за паралелна работа. И накрая - външно табло за паралелна работа на UPS с входни  и изходни  прекъсвачи  за  UPS-ите, което разполага и с байпасен превключвател и допълнителна защита от пренапрежение.
 
Дизеловият генератор на стойност 35 600 евро е инвестиция, която ДеБулKо прави по необходимост, но положителните ефекти от нея се очаква да бъдат сериозни. Освен че гарантира устойчиво токоподаване за фирмата, уредът разполага и с редица системи за сигурност: ръчно управление в случай на авария, възможност за заключване и програмируеми таймери. Важно е да се отбележи, че новите уреди осигуряват по-безопасна и по-продуктивна работна среда за служителите на компанията.
 
Компанията се стреми да въведе оптимизациите си възможно най-експедитивно. Работата по амбициозната програма за инвестиции вече е започнала и се очаква да приключи до два месеца, коментираха представители на ДеБулKо. 
 
Междувременно няма никаква опасност за клиентите на фирмата да усетят затруднения или забавяния в изпълнението на проектите им. 
 
Инвестицията в Мусачево показва решителността на компанията да развива бизнеса си в България и да осигурява оптимални условия за работа на своите служители. Това неизменно води и до подобрения на качеството на услугите, които получава крайния клиент. 
 
За повече информация www.debulco.bg.
     
Източник: Дебулко

Ключови думи: Дебулко   металообработка   токозахранващи устройства   токоподдържащи устройства  

Област: Инвестиции  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Инвестиции

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...