Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

United Grinding Group стартира корпоративна програма за ефективност

28.01.2015   |   Бизнес
 
Глобалният производител на CNC шлифовъчни машини, оборудване и инструментална екипировка за обработващата индустрия United Grinding Group разработи и внедри в бизнеса си корпоративна програма за повишаване на ефективността в производството, съобщиха от българския офис на фирма Галика, партньор на компанията. 
 
Програмата, наречена PuLs, е насочена към повишаване в дългосрочен план на качеството на продуктите и услугите във всички подразделения на United Grinding Group, сред които Studer, Schaudt, Walter и др., чрез оптимизиране на вътрешните процеси и намаляване на отпадъчните продукти в производството. Служителите на отделните дружества в групата са преминали специално обучение за базовите принципи на програмата PuLs.
 
„При разработването на програмата поставихме фокус върху прецизността и отдадеността към работата – два основни стълба в корпоративната ни философия. С прилагането на PuLs се стремим да редуцираме всички възможни загуби и да усъвършенстваме производството си, като избегнем дейностите във веригата на добавената стойност, които не носят ползи за клиентите ни”, заяви Хайнц Поклековски, финансов директор на United Grinding Group.
 
„Времената на изчакване, излишъците, ненужното транспортиране на материали – това са класически примери за неефективно производство. С пакет от мерки, разработени специално за United Grinding Group, се стремим цялостно да подобрим оползотворяването на ресурсите и да повишим ефективността в операциите”, допълват от групата.
 
     
Източник: Галика; снимка: United Grinding Group

Ключови думи: Галика   United Grinding Group   Studer   Schaudt   Walter   CNC шлифовъчни машини   PuLS  

Област: Машиностроене  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...