Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

Стартира регистрацията за двустраннни бизнес срещи на MachTech&InnoTech 2015

02.02.2015   |   Бизнес
 
Регистрацията за двустранните бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер между български и чуждестранни фирми - B2B MatchMaking, които ще се проведат по време на MachTech&InnoTech вече е отворена, съобщиха организаторите на изложението.
 
Срещите са на 12 март във втория ден на изложението за индустриална техника, а крайният срок за кандидатстване е 28 февруари. Организират се за трета поредна година със съдействието на Enterprise Europe Network, най-голямата информационна мрежа на ЕК в подкрепа на малкия и средния бизнес.
 
"MachTech&InnoTech e единственият бизнес форум в страната, по време на който се провеждат двустранни бизнес срещи в сектора. В рамките на един ден събитието дава възможност за осъществяването на над 100 срещи между заинтересованите компании. Представянето на участниците се допълва и от екип от експерти, който е на разположение през цялото време.
 
През 2014 г. близо 60 компании от секторите металургия, машиностроене, пластмаси и полимери и в сферата на услугите участваха в събитието, като се включиха фирми от Англия, Турция, Италия, Гърция и Сърбия.
 
Регистрация за срещите може да направите онлайн на уебсайта на събитието http://www.b2match.eu/imm2015. Нужно е да попълните контактни детайли и данни за фирмата и лицето, което ще участва в срещите, както и да изберете в коя от двете B2B сесии (сутрин и следобяд) желаете да вземете участие или в двете.
 
Следващият етап е да попълните описание на фирмата, сфера на дейност и необходимите детайли, които бихте желали да бъдат известни на останалите участници. Тогава ще изберете и местен EEN партньор, който ще ви помага в комуникацията по време на събитието - например Българска стопанска камара. 
 
След като се регистрирате, трябва да създадете корпоративен профил с описание на продуктите и услугите, които предлагате, и вида партньорство, което предлагате или търсите. Създаването на фирмен профил е важно, защото той ще бъде вашето представяне пред останалите участници. 
 
Финалният етап от програмата е да заявите срещи с компании по ваш избор и съответно да отговорите на поканите към вас. След крайния срок всеки участник може да намери финалния график на събитието", поясниха организаторите.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Интер Експо Център   MachTech&InnoTech 2015   B2B MatchMaking  

Област: Машиностроене  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Фирмена публикацияПродуктови офертиТехнологииВидео на седмицатаПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...