Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Schaeffler инициира мрежа за безопасност на продуктите

11.02.2015   |   Бизнес
 

Schaeffler Group създаде мрежа от 13 компании, обединени от нарастващата роля на безопасността на продуктите в световен мащаб, съобщиха от Шефлер България.
Фирмите-членки са производители на широка гама от технически и електронни продукти. Фокусът е върху превоза на пътници, сектор машиностроене и по-специално инженеринга в предприятията.

„Целта на Product Safety Network е непрекъснато подобряване на безопасността на продуктите в интерес на потребителите. Това е сложен въпрос, който изисква редовен обмен на информация между производители на оригинално оборудване, доставчици, поддоставчици и законодателните органи.

Новосъздадената мрежа получи ентусиазирана подкрепа от страна на VDA (Германската асоциация на автомобилната промишленост), VDMA (Германската инженерна федерация) и ZVEI (Германската асоциация на производителите на електрическо и електронно оборудване)”, заявиха от компанията.

Schaeffler организира и първата конференция по темата в Херцогенаурах, Германия. В приветственото си слово Клаус Розенфелд, изпълнителен директор на Schaeffler AG, заяви: "Безопасността на продуктите ще става все по-важна в следващите няколко години. От наша гледна точка, това е едно от най-големите предизвикателства на бъдещето. Мрежата за безопасност на продуктите е решителен принос за успешно преодоляване на това предизвикателство".

     
Източник: Шефлер България

Ключови думи: Schaeffler   Шефлер България   Product Safety Network  

Област: Бизнес  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...