Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон
Hurco

TLL Media представя е-ежедневник MachTech&Innotech 2015 Daily

18.02.2015   |   Бизнес
 
Като официален медиен партньор на специализираното изложение за машини, технологии и индустриално оборудване MachTech&Innotech 2015, организирано от ИЕЦ, Инженеринг ревю - списанието на българската индустрия, и порталът за машиностроене Machinebuilding-Bulgaria.com представят новото издание на е-ежедневника MachTech&Innotech 2015 Daily.
 
Електронният ежедневник ще излиза в рамките на изложбените дни – от 11 до 13 март.
 
MachTech&Innotech 2015 Daily ще отразява случващото се на изложението – нови продукти и технологии, мнения и анализи на професионалисти и експерти в бранша, фирмени новини за клиенти, партньорства, бизнес инициативи, проекти, реализации, развитието на инициативите, съпътстващи изложбата - международните двустранни срещи за бизнес коопериране и трансфер IndustryMatchmaking и младежкият кариерен форум в областта на инженерните науки "Аз, инженерът".
 
Така освен посетителите, и всички специалисти в сектора ще могат своевременно да бъдат информирани за новостите от изложбената зала на MachTech&Innotech 2015, както и за най-новите предложения в бранша.
 
Актуалната информация от електронния ежедневник ще бъде публикувана в медийните канали на издателство TLL Media и на официалния сайт на MachTech&Innotech 2015.
     
Източник: TLL Media

Ключови думи: TLL Media   ИЕЦ   MachTech&Innotech  

Област: Машиностроене  

Hurco
SpaceCAD
IEC MachTech

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Бизнес

IEC MachTech
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...