Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Аутоматор с нов офис в София

10.03.2015   |   Бизнес
 
Аутоматор откри нов офис в София, съобщиха от компанията. Новият адрес е бул. "Васил Левски " № 13А, партер. 
 
Наскоро компанията обнови и своя корпоративен уебсайт. Той предлага улеснена навигация, повече актуална информация за продуктовото портфолио, дейността на фирмата и нейните дългогодишни партньори.
 
Аутоматор предлага на своите партньори комплексни оферти, стандартно и удължено гаранционно обслужване, профилактика, резервни машини, както и обучение на оператори за всички доставяни системи.
 
"Въз основа на детайлни дискусии относно изискванията и вариантите клиентът получава оферта с оптимално решение по отношение на качеството, количеството и производствения ритъм, а накрая и на производствените разходи. Всички доставени от Automator маркиращи системи имат гаранцонно обслужване съгласно законодателството. Доставените системи са изключително надеждни, но все пак предлагаме стандартното обслужване под формата на експресна помощ при аварии или удължаване на гаранционния период. Профилактичното инспектиране е основа за предотвратяване на възможни по-големи аварии, например при дългосрочна експлоатация на машините или при продължително прекъсване на работа. Тези сервизни инспекции могат да се планират според изискванията на клиента, например по време на неработни почивни или празнични дни. За критичните зони на употреба избраните системи могат да се комбинират с обслужване 'на разположение'. При авария на машината може да се достави резервна за периода, необхдим за извършване на ремонта", споделят от компанията.
     
Източник: Аутоматор

Ключови думи: маркиращи системи   промишлени лазери   електрохимично маркиране  

SpaceCAD
Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
БиЕмДжи

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
DMG MORI

Последно от Бизнес

Автореклама СИ ПАКЕТИРАНЕ
  Фирмена публикацияВидео на седмицатаПродуктови офертиТехнологииПредстоящоБизнесСъбитиятаОбществени поръчки/Търгове
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...