Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IGE+XAO представя: Нови версии на SEE Electrical и SEE Electrical Building - 11.03.2015

На щанд C2 в зала 2 IGE+XAO представя своето портфолио от PLM и CAD продукти.
Сред тях е най-новата версия на софтуерното приложение SEE Electrical и SEE Electrical Building - лесен за използване и професионално ориентиран софтуер за електропроектиране на сградни инсталациии, генериращ надеждна документация. Интегрираната DXF/DWG/DXF среда позволява импортиране на архитектурни планове, както и последващ експорт в DWG формат. 3D визуализацията позволява на клиентите лесно и бързо да се ориентират и да проследят разположението както на отделните компоненти, така и на окабеляването в инсталацията.
 
Друг от акцентите на щанда на компанията е SEE Web Catalogue - нова услуга, позволяваща на потребителите да теглят уеб каталози на електротехническо оборудване и да ги използват директно в софтуера.
 
Два нови пакета на IGE+XAO допълват предлагания PDM софтуер: SEE Project Manager LT - интуитивен софтуер за управление на техническа документация, който представлява удобно решение за екипна работа и оптимизиране на инвестициите, както и SaaS (Software as a Service) решението SEE Project Manager in the Cloud, позволяващо управление и споделяне на проекти и електротехнически данни чрез интернет.
 
IGE+XAO предлага на своите клиенти и SEE 3D Electrical - ново 3D обкръжение, посветено на проектирането и поддръжката на електрически системи, което скоро ще бъде интегрирано с разнообразни софтуерни решения на групата, и по-специално с модулите SEE Electrical Expert Panel (проектиране на ел. табла и шкафове), Synoptic (синоптично окабеляване) за SEE Electrical Cabinet Layout.
     
Източник: IGE+XAO

Ключови думи: IGE+XAO   SEE Electrical   SEE Electrical Building   електропроектиране  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Новости от MachTech&InnoTech 2015

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...