Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

IGE+XAO представя: Нова онлайн услуга SEE Web Catalogue - 12.03.2015

На щанд C2 в зала 2 IGE+XAO демонстрира най-новата версия на софтуерното CAD приложение SEE Electrical V7R2, която вече включва услугата SEE Web Catalogue.
 
SEE Web Catalogue е нова услуга, позволяваща на потребителите да теглят уеб каталози на електротехническо оборудване и да ги използват директно в софтуера. Достъпът до специализираната база данни се предлага под формата на абонаментна услуга за всички потребители на фирмения софтуер SEE Electrical, които имат сключен договор за поддръжка.
 
Уеб услугата дава достъп до един от най-изчерпателните каталози за електрооборудване на пазара. Информационната база на SEE Web Catalogue обхваща повече от 700 000 продуктови записа от над 900 производителя. Онлайн платформата се обновява ежедневно и включва множество нови функции, сред които мощна търсачка и оптимизиран филтър за търсене.
 
Интерфейсът на SEE Web Catalogue позволява подробно търсене и детайлно филтриране на резултатите, включително по брой контакти, брой I/O модули, тип присъединяване, както и по потребителски рейтинг на продукта.
 
За клиенти, които при електропроектиране се нуждаят от добавянето на компоненти от други производители или серии, които не са включени в базата на каталога, IGE+XAO предлага и услуга за изготвяне на каталожен запис по поръчка. При заявяване на услугата SEE Part Libraries в рамките на пет дни клиентите могат да получат на разположение до 10 нови продуктови записа.
 
Повече информация за услугата SEE Web Catalogue може да намерите на сайта на IGE+XAO.
     
Източник: IGE+XAO

Ключови думи: IGE+XAO   SEE Web Catalogue   SEE Electrical V7R2   CAD проектиране  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник
Последно от Новости от MachTech&InnoTech 2015
IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ОЩЕ ПОРТАЛИ ОТ ГРУПАТА

IndustryInfo.BG

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...