Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

Днес се провеждат двустранни международни срещи за търговско коопериране

За трета поредна година фирми и организации участват в двустранни международни бизнес срещи за търговско коопериране и технологичен трансфер IndustryMatchMaking, които се провеждат на 12 март т. г. в рамките на MachTech&InnoTech 2015 в Интер Експо Център, София.
 
Събитието е организирано от информационната мрежа за подкрепа на предприятията Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара и ИЕЦ. 
 
Основните сектори, които обхващат бизнес срещите, са машиностроене, металообработване, системи за индустриална автоматизация, индустриални мрежи и софтуер, контролно-измервателна апаратура, индустриалната електроника и роботика, изследване, развойна дейност и услуги, електротехника.
 
Участниците в IndustryMatchmaking 2015 имат възможност да създадат ефективни бизнес контакти с местни и чуждестранни потенциални партньори за съвместен бизнес, трансфер на технологии или участие в проекти, финансирани от европейски програми.
     
Източник: ИЕЦ

Ключови думи: ИЕЦ   Enterprise Europe Network   БСК   ИЕЦ   IndustryMatchMaking  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Новости от MachTech&InnoTech 2015

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...