Machinebuilding Bulgaria  
Ехнатон
Ехнатон

ЛД представи новостите в портфолиото си на фирмена презентация

19.03.2015   |   Събитията
 

В рамките на участието си на международното изложение MachTech & InnoTech 2015 (11-13 март, Интер Експо Център) фирма ЛД организира презентация, посветена на новостите в портфолиото на компанията през настоящата 2015 година. Събитието се състоя на 12 март в изложбена зала 3.

В началото на мероприятието Мартин Кичев, продуктов мениджър в ЛД, приветства присъстващите и представи накратко дейността и структурата на компанията. Той постави акцент на новостите за тази година – продуктите за предаване на движение от SKF и новата гама разходомери от Comac Cal.

Пламен Пешев, продуктов мениджър в SKF България, запозна присъстващите с историята и дейността на компанията. „SKF е единственият производител в световен мащаб, който предлага следните продукти от една марка: ремъци, ремъчни шайби, съединители, вериги, верижни колела, втулки и главини за бърз монтаж”, подчерта той.  Г-н Пешев изрази увереност, че партньорството между SKF и ЛД в областта на решенията за предаване на движение ще гарантира на клиентите на българския пазар качествена и бърза услуга.

Най-новите продукти и приложения, предлагани от ЛД, бяха презентирани от търговския мениджър на компанията Богдан Станков. Сред тях бяха радиалните вентилатори високо, средно и ниско налягане на фирма Elektror, решенията за въздухоподготовка от Omega Air, които отговарят изцяло на европейските изисквания, както и актуалните новости от Camozzi – регулаторите K&P, MX-PRO, AP и PR, пропорционалните сервовентили LR и цилиндрите с обратна връзка за положение 6PF, подходящи за регулиране на дебит и налягане.

Г-н Станков подчерта, че в последните години, наред с конкретните технически решения, ЛД предлага на своите клиенти и допълнителни услуги, сред които: уреди за измерване на дебит, ултразвуков детектор на утечка, SKF лазерно устройство за центриране на ремъчни шайби и други.

В заключение Мартин Кичев разказа на събралите се специалисти за новостите в гамата разходомери на чешката фирма Comac Cal.  Той постави акцент на универсалния модел Flow 38, който се предлага в различни изпълнения според индивидуалните нужди на клиентите. Друга новост в презентацията бе компактният разходомер Flow 33, подходящ за производства с екстремни експлоатационни условия.

Представянето завърши с новостите при Comac Cal, включващи възможностите за настройка на разходомерите през Bluetooth, както и различните видове присъединяване в зависимост от заявката.

     
Източник: TLL Media

Ключови думи: ЛД   Мартин Кичев   Пламен Пешев   SKF България   Camozzi  

SpaceCAD

Подобни статии

hofmann
РАИС
Galika
Rosler

АБОНИРАЙТЕ СЕ за единствения у нас тематичен бюлетин
НОВИНИТЕ ОТ МАШИНОСТРОЕНЕТО
на специализирания портал MachineBuilding-Bulgaria.com
БЕЗПЛАТНО, професионално, всяка седмица на вашия мейл!


CADPoint
Атлас Техник

Последно от Събитията

IndustryInfo

Действителни собственици на настоящото издание са Теодора Стоянова Иванова и Любен Георгиев Георгиев

  Продуктови офертиФирмена публикацияБизнесВидео на седмицатаПредстоящоТехнологииОбществени поръчки/ТърговеОбучения/СеминариПроектиИнвестицииРеализацииОбяви за работаСъбитията
 

ПРЕПОРЪЧВАМ МАТЕРИАЛ


 
 
момент...